Ένα μοντέρνο σπίτι στο Λος Άντζελες, με μοναδικά γραφικά τοίχου.

Διακοσμηση σπιτιου

Διά χειρός Guilherme Torres, έχουμε το σχεδιασμό αυτού του μοναδικού σπιτιού στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Το εξωτερικό του σπιτιού, απαρτίζεται από ένα μακρύ, λευκό ορθογώνιο κτίσμα που αποτελεί τον πρώτο όροφο και ένα άλλο τετράγωνο σχήμα, μία ξύλινη κατασκευή, τοποθετημένη κάθετα προς το λευκό, που στην ουσία ορίζει το δεύτερο.

Διακοσμηση σπιτιου

Διακόσμηση εσωτερικών χώρων

Οι εσωτερικοί χώροι είναι κομψοί και ιδιαίτερα προσεγμένοι. Βελούδινα επιπλα και χαλιά κοσμούν το σαλόνι και η διακοσμηση διατηρεί minimal ύφος. Σημεία έντασης, τα ιδιαίτερα γραφικά τοίχου και το βιομηχανικό πάτωμα. Στην κουζίνα και την τραπεζαρία, κυριαρχεί το σκούρο καφέ ξύλο,ενώ δόσεις κίτρινου αντισταθμίζουν στο χώρο το σκοτάδι, με φως.

Διακοσμηση σπιτιου

Η αρχιτεκτονική του κτιρίου φαίνεται να εμπνέεται από τον κυβισμό και από εκείνα, τα κατατεθέν στοιχεία, της εποχής του ‘80. Σκληρά γεωμετρικό, απόλυτα απλό, παράλληλα όμως, απίστευτα κομψό και πολυτελές. Βιομηχανικά υλικά για το απαραίτητο vibe, όμως ξύλινα επί το πλείστον, που αφήνουν στο θεατή μία νατουραλιστική γεύση από ένα εντυπωσιακό γήινο ανάγλυφο.

Διακοσμηση σπιτιου

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *