Το σπίτι της σχεδιάστριας Vera Wang

σπίτια διασήμων

Ευρύτερα γνωστή για το σχεδιασμό λαμπερών νυφικών που προορίζονται για γάμους των ονείρων, η Vera Wang, αγόρασε ένα υπέροχο σπίτι στο Beverly Hills.

σπίτια διασήμων

Η πολυτελής αυτή κατοικία, διαθέτει σύγχρονη διακόσμηση, φωτιστικά και έπιπλα από διάσημους ιταλικούς οίκους, ενώ αποτελεί μία από τις πιο ακριβές κατοικίες του Beverly Hills. Συγκεκριμένα η Vera Wang, την αγόρασε σύμφωνα με πληροφορίες για περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια.

σπίτια διασήμων

Το σπουδαίο απόκτημα της σχεδιάστριας με θέα το Λος Άντζελες, είναι σχεδόν εξ’ ολοκλήρου γυάλινο, επιτρέποντας έτσι απεριόριστη θέα σε ολόκληρη την πόλη και στον Ειρηνικό Ωκεανό από κάθε σχεδόν δωμάτιο. Παρά τους “ανύπαρκτους” τοίχους,το σπίτι δεν χάνει σε ιδιωτικότητα, αφού το σημείο που βρίσκεται, είναι πολύ καλά προστατευμένο από τα αδιάκριτα βλέμματα.

σπίτια διασήμων

Τέσσερις  κρεβατοκάμαρες, τέσσερα μπάνια, ευρύχωρο καθιστικό και ένα home cinema δωμάτιο, ικανό να φιλοξενήσει στις προβολές του, τουλάχιστον 30 άτομα. Το ανεκτίμητης αξίας όμως χαρακτηριστικό της κατοικίας αυτής, είναι η υπέροχη βεράντα με πισίνα, που προσφέρει απεριόριστη θέα στο LA και τον Ειρηνικό Ωκεανό.σπίτια διασήμωνσπίτια διασήμωνσπίτια διασήμων

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *