Έξυπνοι κι οικονομικοί τρόποι να κάνετε πιο cosy το σπίτι σας φέτος τον χειμώνα

Όσο η νύχτα είναι μεγαλύτερη από τη μέρα και οι θερμοκρασίες εξακολουθούν να παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα, τόσο περνάμε περισσότερες ώρες μέσα στο σπίτι. Για αυτό και πρέπει ο προσωπικός μας χώρος να αποπνέει ζεστασιά, να σας καλεί να τον απολαύσετε.

Ανεξαρτήτως του πόσο μεγάλο ή μικρό είναι το σπίτι σας, μπορείτε με μικρές κι έξυπνες παρεμβάσεις να το κάνετε να δείχνει πιο οικείο, φιλόξενο, αλλά και ανανεωμένο για να περνάτε τις μέρες και τις νύχτες του χειμώνα:

Χειμερινή διακόσμηση σπιτιού.

Μαξιλάρια

Διακοσμητικά μαξιλάρια

Διακοσμητικό μαξιλάρι DI-01835
Διακόσμηση
Διακοσμητικά μαξιλάρια

Προσθέστε στιλ στον καναπέ και τις πολυθρόνες σας, δημιουργώντας layers από μαξιλάρια. Γούνινα, μάλλινα, αλλά και βελούδινα σε παστέλ ή γήινες αποχρώσεις είναι πολύ μεγάλη τάση φέτος τον χειμώνα και θα προσθέσουν στο καθιστικό σας ζεστασιά, αλλά και γαλήνη.

Φωτιστικό δαπέδου

Φωτιστικά δαπέδου

Φωτιστικό δαπέδου Iceglobe
Φωτιστικά

Φωτιστικό δαπέδου ST089

Τον χειμώνα που το φως πέφτει πιο γρήγορα, μικρές πινελιές έξτρα φωτισμού θα δώσουν στον χώρο άλλη διάσταση, ιδίως αν πρόκειται για φωτιστικά δαπέδου. Πόσες και πόσες φορές δεν έχετε απολαύσει βουτηγμένοι στον καναπέ σας με μια κούπα ζεστής σοκολάτας μια ωραία ταινία με αναμμένο μόνο το φωτιστικό δαπέδου; Χαρίζει ζεστασιά, δεν ρίχνει κατευθείαν το φως μες στα μάτια σας και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τηλεόραση ή να έχετε μια χαλαρή συζήτηση με τους φίλους και την οικογένειά σας χωρίς περισπασμούς.

Διακόσμηση σπιτιού για το χειμώνα.

Αρωματικά κεριά

Διακόσμηση
Διακόσμηση

Είναι μια από τις μικρές κι ανέξοδες πινελιές που μπορούν να μεταμορφώσουν έναν χώρο σε χρόνο ρεκόρ. Τα αρωματικά κεριά εκτός από ζεστασιά θα δώσουν στο σαλόνι σας μια μυρωδιά κι αίσθηση χαλάρωσης έπειτα από μια κουραστική ημέρα στο γραφείο. Η αμυδρή τρεμοπαίζουσα φωτεινότητα και λάμψη τους προκαλεί άμεσα τη χαλάρωση που έχετε τόσο ανάγκη. Αν έχετε τζάκι που δεν το χρησιμοποιείτε, μπορείτε να βάλετε μερικά κεριά μέσα σε αυτό. Ιδανικά χειμωνιάτικα αρώματα είναι το πορτοκάλι, η κανέλα και το γαρύφαλλο.

Πουφ

Πουφ

Πουφ Κύβος Fioretta

Προσθέστε μερικά πουφ πάνω στο χαλί. Εκτός από τη χρηστικότητά τους σε περίπτωση πολλών καλεσμένων τα πουφ προσδίδουν στο δωμάτιο μια οικειότητα. Συνδυάστε το με το χαλί σας για πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα, ιδίως αν έχετε μικρό σπίτι.

Χαλί στο χαλί

Διακοσμητικά χαλιά

Animal Skins
Χαλιά

Χαλί Bull Skin
μοντέρνα χαλιά

Χαλί δέρμα προβάτου

Μικρά γούνινα ή fluffy μάλλινα χαλιά δίπλα στα ήδη υπάρχοντα κάνουν το cosiness να περνά σε άλλο επίπεδο! Σκεφτείτε μόνο πόσο ζεστό θα είναι το σπίτι σας με πολλά μικρά χαλιά. Παράλληλα, θα απογειώσετε το στιλ, βάζοντας ένα μικρό animal skin χαλί μπροστά από το τζάκι ή ακόμα και κρεμασμένο στον τοίχο.

Ξύλινα κα μασίφ διακοσμητικά

Διακοσμητικοί κορμοί

Διακοσμητικοί κορμοί

Προσθέτοντας στον χώρο διακοσμητικά από ξύλο και μασίφ ξύλο αυτόματα θα δώσετε στον χώρο ζεστασιά. Για παράδειγμα, επιλέγοντας διακοσμητικούς κορμούς -αντί για σκαμπό ή βοηθητικά τραπεζάκια– δίπλα ή πάνω στο χαλί σας θα δείτε μεγάλη διαφορά στο πριν και το μετά.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *