Εξοχική Κατοικία στη Μύκονο

Ένα εξοχικό σπίτι διακοπών, σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Δημήτρη Ρίζο και την interior designer Μαριλένα Ρίζου, για μια δημοφιλή οικογένεια που διαθέτει περισσότερες από μία εξοχικές κατοικίες στο διάσημο νησί των Κυκλάδων. Πρόκειται για ένα χώρο απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης , ιδανικό για δύο, αλλά ικανό παράλληλα να φιλοξενήσει ένα μεγάλο πάρτι για όλη την οικογένεια και τους φίλους.

μοντέρνα κατοικία στη Μύκονο

Το σπίτι έχει δημιουργηθεί με τρόπο τέτοιο, έτσι ώστε να δημιουργείται μια καταπληκτική ροή του φυσικού φωτός και της ευεργετικής του ενέργειας σε όλο το σπίτι, μέσα από πολλά και μεγάλα ανοίγματα. Το γεγονός αυτό, είναι που εξασφάλισε στους ιδιοκτήτες του, την εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα και το απέραντο γαλάζιο.

Μοντέρνο σπιτι στη Μύκονο

Στον εσωτερικό χώρο τώρα, μια αίσθηση διακριτικής πολυτέλειας στο σχεδιασμό και την επιλογή των επίπλων, είναι αυτό που αποτέλεσε και την κεντρική ιδέα του αρχιτέκτονα. Δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια του χώρου ο οποίος και επενδύθηκε με τα καλύτερα υλικά σε επενδύσεις και έπιπλα, σε απλές γραμμές, με φωτεινά χρώματα.

Μοντέρνο σπιτι στη Μύκονο

Τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, η εξοχική κατοικία αυτή, αφήνει μια ήρεμη και γαλήνια αίσθηση. Υπεύθυνη για το εντυπωσιακό αυτό αποτέλεσμα είναι η χαρισματική διακόσμηση, που κινείται μέσα στην παλέτα των υπόλευκων χρωμάτων και της φυσικής δύναμης του ανεκτίμητου νησιώτικου φωτός.

Μοντέρνο σπιτι στη Μύκονο

Μοντέρνα κατοικία στη Μύκονο

Μοντέρνο σπίτι στη Μύκονο

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *