Διακόσμηση σπιτιού, αναζητώντας το ιδανικό makeover

Διακόσμηση σπιτιου, ανακαίνιση σπιτιουΠως θα μπορούσατε να κάνετε ένα makeover στο σπίτι σας; Πολλοί άνθρωποι επιδιώκουν λεπτές αλλαγές όταν αλλάζουν  το decor τους, άλλοι κάνουν πιο τολμηρές επιλογές για να δώσουν νέα ζωή στα επιπλα τους. Πότε είναι ο κατάλληλος χρόνος να αντικατασταθούν τα παλιά σας έπιπλά, γιατί να μην επιλέξετε ένα πιο σύγχρονο στιλ; Εδώ είναι μερικές ιδέες  επίπλων που θα βοηθήσουν να εκσυγχρονίσετε οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι σας.

fotistika, Φωτιστικό Iceglob

Ανακαίνιση & Διακόσμηση σπιτιού!

Το σύγχρονο design επίπλων δίνει έμφαση στην απλότητα. Αντί για την δημιουργία ενός  εσωτερικού στις στερεές αποχρώσεις του μαύρου και  του άσπρου, προτιμήστε να δημιουργήσετε ένα δωμάτιο που  ενσωματώνει τους εντυπωσιακούς παφλασμούς του χρώματος στα μινιμαλιστικά ασπρόμαυρα έπιπλα. Παραδείγματος χάριν, όταν βελτιώνετε την τραπεζαρία σας, θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα σύγχρονο μαύρο λουστραρισμένο με λάκκα τραπέζι για το κεντρικό έπιπλο σας. Για να αντισταθμίσετε τη σκοτεινή παρουσία του τραπεζιού, κρεμάστε ένα γεωμετρικό άσπρο φωτιστικό πάνω από το τραπέζι. Τοποθετήστε γυάλινα κόκκινα διακοσμητικά γύρω στον χώρο, τέσσερις άσπρες καρέκλες γύρω από την τραπεζαρία και στη συνέχεια αφήστε το φώς να τα συνδέσει όλα.

epipla, trapezia, τραπέζι Loft

Διακόσμηση σαλονιού

epipla, kanapedes, καναπές AuroraΈνα πιθανό makeover στο σαλόνι ακολουθεί παρόμοιες οδηγίες. Εάν ο χώρος που διαθέτετε είναι περιορισμένος, επιλέξτε δύο μεγάλες και άνετες πολυθρόνες χωρίς μπράτσο και ένα διθέσιο καναπέ, ειδάλλως επιλέξτε έναν μεγάλο και άνετο γωνιακό καναπέ σε συνδυασμό με μία μεγάλη ξαπλωτή πολυθρόνα. Αντί να τοποθετήσετε ογκώδη ράφια στο σαλόνι, ακολουθήστε το παράδειγμα των πρώτων Δανών σχεδιαστών επίπλου και φτιάξτε μια εντοιχιζόμενη σύνθεση με ντουλάπια τύπου box και ράφια για να εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερο χώρο. Διαλέξτε για τα ράφια το ίδιο χρώμα με τον τοίχο, ή χρησιμοποιήστε ένα έντονο χρώμα πάνω σε έναν άσπρο τοίχο. Διαλέξτε κουρτίνες που αφήνουν το φυσικό φώς να τις διαπεράσει προκειμένου να αναδειχθούν τα έπιπλα σας και να δημιουργήσετε ένα πιο ευχάριστο και ευρύχωρο αποτέλεσμα. Επιλέξτε ριχτάρια και μαξιλάρια σε χρώματα συμπληρωματικά ή ακόμα και ίδια με τις κουρτίνες σας, προκειμένου να δημιουργήσετε ένα όμορφο σημείο εστίασης για τους καλεσμένους σας.

epipla saloniou, πλουθρόνες, Πολυθρόνα Dixie epipla saloniou, συνθέσεις σαλονιού epipla saloniou, Επιπλοσύνθεση CF22 & πολυθρόνα Bruco

Προ πάντων όμως, να είστε πρωτότυποι και να βάλετε λίγο από τον εαυτό σας στις αλλαγές. Εάν σας αρέσουν τα ιδιόρρυθμα κομμάτια, επιλέξτε  πίνακες και  καρέκλες σε περίεργα χρώματα και σχήματα. Εάν προτιμάτε το μαύρο χρώμα, αναζητήστε μεγάλα μαύρα έπιπλα από ξύλο, μέταλλο ή γυαλί. Και μην ξεχνάτε : Η έμπνευση είναι παντού ,ακόμα και  σε ένα παλιό έπιπλο που περιμένει να το ανακαλύψετε…

Πατηστε εδώ για να δείτε την πλούσια συλλογή μας σε μοντέρνα επιπλα σπιτιου.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *