Δώστε στο ξενοδοχείο σας λίγη από την πολυτέλεια του Παλμ Σπρινγκς

Είναι το ξενοδοχείο που φιλοξένησε τους μεγαλύτερους σταρ. Άλλωστε, ήταν απλό, αν ζούσες στα 60s και ήσουν σταρ επέλεγες μόνο το Riviera Hotel για τη διαμονή σου στο Παλμ Σπρινγκς. Μεταξύ αυτών οι Ρατ Πακ και Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Φρανκ Σινάτρα και Μέριλιν Μονρόε. Τώρα, ανανεωμένο, ανακαινισμένο και με σύγχρονο design και νέο πνεύμα που συνδυάζει το bohemian στιλ με την εκλεκτική πολυτέλεια, υποδέχεται τους celebrities του τώρα, όπως την Μπιγιόνσε.

H σημερινή εικόνα του εμβληματικού ξενοδοχείου συνδυάζει αρμονικά το σύγχρονο design με τη νοσταλγία της ιστορικότητας του χώρου μέσα από την αρμονική συνύπαρξη των ζωντανών χρωμάτων με τα κλασικά ρετρό έπιπλα.

Ξενοδοχειακά έπιπλα Milano De.

ξενοδοχειακά έπιπλα
Ξενοδοχειακά έπιπλα

Όταν οι επισκέπτες μπαίνουν στη ρεσεψιόν, η προσοχή τους έλκεται από τις ξύλινες ανάγλυφες λεπτομέρειες στους τοίχους που τους οδηγούν μέσα από ένα πολύχρωμο καθιστικό, στο Landing Lobby Bar.

Εκεί, κυριαρχούν οι αποχρώσεις του πράσινου, που σύμφωνα με τους δημιουργούς, παρομοιάζει το Riviera με την όαση του Παλμ Σπρινγκς. Στους γεωμετρκούς καναπέδες το αποτέλεσμα ολοκληρώνουν τα εκρού-πράσινα φλοράρ μαξιλάρια, ενώ η ρετρό πινελιά του χώρου βρίσκεται στο πάτωμα και στην οροφή και συγκεκριμένα στα zig-zag χαλιά και τα φωτιστικά οροφής.

Έπιπλα για ξενοδοχεία
Έπιπλα για ξενοδοχεία

Το εμπνευσμένο από τη φύση ντεκόρ συνεχίζεται και στην Cantala, την αίθουσα εστιατορίου. Εδώ, το πράσινο αποτελεί μονάχα μια πινελιά στους καναπέδες, ενώ το χρώμα που κυριαρχεί είναι το γήινο καφέ της τερακότας. Τα υπόλοιπα τραπέζια πλαισιώνονται από δερμάτινες καφέ καρέκλες.

Δερμάτινες καρέκλες
Δερμάτινες καρέκλες

Την ίδια ώρα, το ξενοδοχείο βρίθει από πολλά μικρότερα σαλόνια, που κάθε ένα έχει τη δική του ξεχωριστή ταυτότητα:

Έπιπλα σαλονιού
Έπιπλα σαλονιού
Έπιπλα τραπεζαρίας
Έπιπλα τραπεζαρίας
Ξενοδοχειακό έπιπλο
Ξενοδοχειακό έπιπλο
Τραπεζάκια σαλονιού
Τραπεζάκια σαλονιού
Έπιπλο για ξενοδοχείο
Έπιπλο για ξενοδοχείο
Τραπεζαρία Μπιλιάρδο
Τραπεζαρία Μπιλιάρδο

Κάντε το ξενοδοχείο σας να μοιάζει με το θρυλικό Riviera, επιλέγοντας ξενοδοχειακά έπιπλα της Milano De.

Δείτε τα ξενοδοχειακά projects της Milano De.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *