Η διακόσμηση κινείται μέσα σε μεταλλικές λάμψεις

Σε απόλυτη αρμονία με τη σύγχρονη διακόσμηση, το μέταλλο έχει κατακτήσει τις καρδιές όλων και έχει εισχωρήσει στο καθιστικό, την κουζίνα, το σαλόνι και την τραπεζαρία μας. Με την επιβλητική του παρουσία και την ανεξίτηλη λάμψη του, το μέταλλο είναι πραγματικά μεθυστικό και κλέβει τις εντυπώσεις. Σε κάθε του μορφή, προσδίδει έναν χαρακτήρα προσιτής πολυτέλειας και συνδυάζει αντιτιθέμενες τάσεις διακόσμησης με μοναδικό, εντυπωσιακό τρόπο.

Μεταλλικά έπιπλα και διακόσμηση με μέταλλο.

Μεταλλικά έπιπλα
Μεταλλικά έπιπλα

Ιδιαίτερα την περίοδο των εορτών, η λάμψη είναι απαραίτητο συστατικό της γιορτινής ατμόσφαιρας και ολοκληρώνει με έντονες πινελιές τη διακόσμηση του σπιτιού μας. Το φως αντανακλάται μαγικά και δίνει στο χώρο και στα έπιπλα μία ονειρική αίσθηση που διαρκεί. Αμέτρητες προτάσεις σε μεταλλικά έπιπλα και διακόσμηση, σύμφωνα με τις προτιμήσεις και το προσωπικό σας γούστο. Οι μεταλλικές λεπτομέρειες κυριαρχούν τόσο σε φωτιστικά και μικροέπιπλα, όσο και σε τραπεζαρίες, barstool, κονσόλες, μπουφέ ή σε οτιδήποτε άλλο ονειρεύεστε εσείς.

Έπιπλα με μέταλλο
Έπιπλα με μέταλλο

Φωτιστικά με μεταλλικές λάμψεις

Διακόσμηση με μέταλλο
Διακόσμηση με μέταλλο

Οι Επώνυμοι Οίκοι δίνουν τη γραμμή και παρουσιάζουν μια σειρά από εκπληκτικές, πολύτιμες δημιουργίες που σίγουρα θα μετατρέψουν το σπίτι σας σε έναν χώρο γεμάτο λάμψη και ζωντάνια. Η Milanode αγκάλιασε την απόλυτη αυτή τάση και έτσι για το 2017 θα ανακαλύψετε μαζί της όλες τις «λαμπερές» λεπτομέρειες διακόσμησης. Είτε επιθυμείτε μία διακριτική νότα λάμψης σε κάποια γωνιά του σαλονιού σας, είτε θέλετε να εντυπωσιάσετε με μία μόνο εντυπωσιακή δημιουργία, ακολουθήστε μας στο λαμπερό αυτό ταξίδι! Καλές γιορτές, πάντοτε γεμάτες φως και λαμπυρίσματα αισιοδοξίας και χαράς!

Διακόσμηση με μέταλλο
Φωτιστικά με μέταλλο
Έπιπλα με μέταλλο
Έπιπλα με μέταλλο
Τραπέζι με μεταλλική βάση.
Τραπέζι με μεταλλική βάση.
Μεταλλικό φωτιστικό Bell
Μεταλλικό φωτιστικό Bell

 

Δείτε την πλούσια συλλογή μας σε τραπέζια με μεταλλική βάση.

Δείτε επίσης: Μοντέρνα έπιπλα, δημιουργίες από μέταλλο με σύγχρονο design

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *