Όσο εντυπωσιακός δείχνει στον κινηματογράφο ή την τηλεόραση ο αγαπημένος μας διάσημος σταρ, άλλο τόσο ιδιαίτερος σε έπιπλα και διακόσμηση δείχνει και ο χώρος που έχει επιλέξει να γίνει η μόνιμη κατοικία του. Μοντέρνα σπίτια, ιδιαίτερα σε στυλ και κατασκευή με φίνα φωτιστικά και επενδύσεις. Όλα αυτά δια χειρός εξαιρετικών διακοσμητών και αρχιτεκτόνων, σε ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό για να θαυμάσουμε αλλά και να πάρουμε μία κρυφή ματιά από την καθημερινή ζωή, των αγαπημένων μας διασήμων.

Το μοντέρνο σπίτι “Loft” της Julliane Moore

Σε μία ουδέτερη παλέτα του καφέ και του κρεμ, το σπίτι της διάσημης ηθοποιού, αφήνει μία ήρεμη αίσθηση. Vintage αισθητικής έπιπλα, γωνιακοί καναπέδες και μια υπέροχη δερμάτινη πολυθρόνα, παρέχουν άνετα καθίσματα στο χώρο, ενώ τα επιτραπέζια φωτιστικά προσθέτουν μια αίσθηση ρουστίκ. Αυτός ο αφοπλιστικός συνδυασμός υψηλής τέχνης και πρακτικής, αντικατοπτρίζει όχι μόνο την ηθοποιό Moore, αλλά κυρίως τον άνθρωπο. Δεν υπάρχει αίγλη σταρ του κινηματογράφου σε αυτό το σπίτι, και τίποτα που να κραυγάζει ότι πρόκειται για το σπίτι μίας από τις πιο καλοντυμένες, πιο γνωστές και πιο θαυμάσιες γυναίκες στο Χόλιγουντ.

Το σπίτι του Ben Stiller στο Hollywood

Χολιγουντιανό σπίτι, σε Ισπανικό στυλ με σκανδιναβικές λεπτομέρειες σε φωτιστικά και διακόσμηση. Βελούδινοι καναπέδες και μία προσωπική συλλογή φωτογραφιών, χαρακτηρίζουν εντυπωσιακά το εσωτερικό της κατοικίας του διάσημου ηθοποιού. Οι ψυχροί τόνοι του σκούρο μπλε και πράσινου χρώματος, δίνουν μία σοφιστικέ προσωπικότητα στο χώρο, που μόνο πηγή έμπνευσης μπορεί να θεωρηθεί για όσους τολμούν να δοκιμάσουν σκούρες αποχρώσεις στο σαλόνι τους.

Το chic σπίτι του Ralph Lauren

Το σπίτι του Ralph Lauren στο Μανχάταν, αποτελεί την επιτομή της εκλεπτυσμένης αισθητικής στη διακόσμηση. Vintage φωτιστικά, κομψή τραπεζαρία και δερμάτινες καρέκλες από το Ralph Lauren Home. Animal print λεπτομέρειες προσδίδουν στο σπίτι μια εξωτική πινελιά. Από αυτό που μπορούμε να δούμε, το σπίτι του Ralph Lauren είναι μάλλον κλασικό παρά εκκεντρικό όπως θα περίμενε κανείς, δεδομένης της ατελείωτης δημιουργικής φαντασίας του.

Διάβασε σχετικά