Πάνω σε τρία επίπεδα, σκαλισμένα στην πλαγιά ενός λόφου σε μια σαρωτική ένωση, είναι ένα τεράστιο σπίτι μέσα σε ένα ισχυρό αυτόνομο περίβλημα. H εκπληκτική θέα, έγινε η έμπνευση για την ομάδα κατασκευής των Richard Papalian, Michael Palumbo και Marc Whipple να κατασκευάσουν, ή μάλλον να χαράξουν, στην πλαγιά ενός πανέμορφου λόφου το υπέροχο αυτό σπίτι.

Διαμόρφωση εσωτερικού χώρου, σύγχρονη και εντυπωσιακή

Η ομάδα, οραματίστηκε μια κατοικία περιβαλλόμενη από γυαλί, με καθαρή ροή από δωμάτιο σε δωμάτιο, και από μέσα προς τα έξω. Ένα πολυτελές σύνολο από έπιπλα και διακόσμηση στο εσωτερικό της, δίνουν μία αρχιτεκτονική απάντηση, ότι η κατοικία αυτή δεν είναι εντυπωσιακή μόνο απ’ έξω αλλά και από μέσα. Ένα ανοιχτό τύπου σαλόνι και μία υπέροχη τραπεζαρία και κουζίνα, επωφελούνται την υπέροχη θέα προς τα έξω, ενώ προσεκτικοί συνδυασμοί έχουν οδηγήσει τελικά σε ένα αριστούργημα.

Ζώντας μέσα σε ένα τόσο μοντέρνο σπίτι

Για τους χρήστες της κατοικίας, όλη η φιλοσοφία της κατασκευής είναι σκέτη απόλαυση. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορούν να γευτούν την εκπληκτική θέα με την ηλιόλουστη βεράντα, να χαρούν την εντυπωσιακή πισίνα και το υδρομασάζ, ενώ το βράδυ μπορούν να διασκεδάσουν σε ιδιωτική αίθουσα κινηματογράφου, που μπορεί να φιλοξενήσει έως και έντεκα άτομα. Ο τρίτος όροφος, καλύπτεται εξ ολοκλήρου από την κύρια κρεβατοκάμαρα, η οποία έχει άφθονο χώρο για αποθήκευση, ενώ περιλαμβάνει ένα τεράστιο γυάλινο τζάκι, ένα μπάνιο-spa και δική του εξωτερική βεράντα.

Οι προσεκτικές εναλλαγές στο χώρο, έχουν οδηγήσει σε ένα αριστούργημα, που δημιουργεί υπέροχες μεταβατικές περιοχές σε όλα τα επίπεδα. Μία πραγματικά υπέροχη κατοικία που προσελκύει τα βλέμματα όλων.

Διάβασε σχετικά