Ένα θεαματικό σπίτι στο Beverly Hills

H εκπληκτική θέα, έγινε η έμπνευση για την ομάδα κατασκευής των Richard Papalian , Michael Palumbo και Marc Whipple να κατασκευάσουν, ή μάλλον να χαράξουν, στην πλαγιά ενός πανέμορφου λόφου το υπέροχο αυτό σπίτι.

Ένα υπερπολυτελές σύνολο από έπιπλα και διακόσμηση στο εσωτερικό του, συνηγορούν στο ότι αυτό το σπίτι, δεν είναι εντυπωσιακό μόνο απ’ έξω αλλά και από μέσα. Ένα ανοιχτό τύπου σαλόνι και μία υπέροχη τραπεζαρία και κουζίνα, επωφελούνται την υπέροχη θέα προς τα έξω, ενώ προσεκτικοί συνδυασμοί έχουν οδηγήσει τελικά σε ένα αριστούργημα, που καταφέρνει να κρατά μία ομαλή μετάβαση σε όλους τους χώρους, ακόμα και σε εκείνους που είναι δευτερεύοντες.

Για τους χρήστες της οικίας, όλη η φιλοσοφία της κατασκευής είναι σκέτη απόλαυση. Κατά  τη διάρκεια της ημέρας, μπορούν να γευτούν την εκπληκτική θέα με την ηλιόλουστη βεράντα, να χαρούν την εντυπωσιακή πισίνα και το υδρομασάζ, ενώ το βράδυ μπορούν να διασκεδάσουν σε ιδιωτική αίθουσα κινηματογράφου, που κατέχει θέσεις για έντεκα άτομα.

Ο τρίτος όροφος καλύπτεται εξ ολοκλήρου από την κύρια κρεβατοκάμαρα, η οποία έχει άφθονο χώρο για αποθήκευση, ενώ περιλαμβάνει ένα τεράστιο γυάλινο τζάκι ,ένα μπάνιο-spa και δική του εξωτερική βεράντα.

Κάθε χώρος στο σπίτι αυτό είναι μοναδικός, όσο μοναδικός, ιδιαίτερος και πολυτελής είναι και ο σχεδιασμός του από τη σπουδαία αυτή ομάδα, που όλοι θα θέλαμε να έχει επιμεληθεί…και το δικό μας σπίτι!

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *