Φαίνεται, πως παρόλο τις ζεστές ημέρες που έρχονται και φεύγουν, ένα καλά προετοιμασμένο σπίτι μέχρι να μας αποχαιρετήσει ο Χειμώνας, είναι ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για το χώρο και τη διάθεση μας. Η θερμοκρασία μέσα στο σπίτι, οφείλει να είναι πάντα ευχάριστη, ανεξάρτητα από το ποια εποχή διανύουμε. Πόσο μάλλον το Χειμώνα, που όλοι θέλουμε ένα ζεστό καταφύγιο για να απολαύσουμε τη θαλπωρή του σπιτιού μας.

Χρώματα που θα ζεστάνουν το χώρο και τα έπιπλα σας

Ντύστε τα έπιπλα και το χώρο σας με αποχρώσεις του καφέ, του χρυσού, του μαύρου, το σκούρο μπλε και του κόκκινου, που είναι τα χρώματα, που παραδοσιακά προσθέτουν ζεστασιά τις εποχές του έτους που το σπίτι το χρειάζεται. Τα δυναμικά αυτά χρώματα, τα βρίσκουμε διαθέσιμα σε πολύ ιδιαίτερα πλέον υφάσματα, ικανά να επενδύσουν ακόμη και το πιο μοντέρνο έπιπλο.

Διαχρονικά και πλέον περιζήτητα prints, ιδιαίτερες υφές και εντυπωσιακά μοτίβα, μπορούν να ζεστάνουν αλλά και να εκσυγχρονίσουν ένα μονότονο ψυχρό καναπέ, έτσι ώστε να ενσωματωθεί στο ζεστό περιβάλλον, που θέλετε να υιοθετήσει το καθιστικό σας φέτος το Χειμώνα!

Αγαπήστε τα θερμά χρώματα και τις υφές με πέλος, που θα σας δώσουν την αίσθηση θαλπωρής που ζητάτε. Πειραματιστείτε με πολλά διαφορετικά layers και θα δείτε ότι θα γίνει ο οδηγός διακόσμησης και για τις επόμενες εποχές που θα έρθουν...

Διάβασε σχετικά