Μοντέρνα έπιπλα από τον Karim Rhasid

Καναπές - Μοντέρνα έπιπλα

O Karim Rhasid είναι ένας από τους πιο παραγωγικούς σχεδιαστές της γενιάς του.  Πάνω από 3000 σχέδια , πάνω από 300 βραβεία και συνεργασίες σε πάνω από 40 χώρες πιστοποιούν το μύθο του στο χώρου του  design και του επίπλου.

Μοντέρνα έπιπλα
Μοντέρνα έπιπλα

Βραβευμένα σχέδια του περιλαμβάνουν προϊόντα πολυτελείας όπως αυτά για την Christofle , Veuve Clicquot,  και Alessi, προϊόντα για την Bobble  και την 3Μ , έπιπλα για την Bonaldo και την Vondom, προϊόντα φωτισμού για την Artemide και τη Fabbia και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας για την ASUS και την SAMSUNG.

O Karim επεκτάθηκε και πέρα από τους εσωτερικούς χώρους σε εστιατόρια και ξενοδοχεία , όπως το εστιατόριο Μοριμότο  στη Φιλαδέλφεια και το ξενοδοχείο Σεμίραμις στη Αθήνα,το σταθμό του μετρό στη Νάπολη και σε  πολλά άλλα project .

Μοντέρνα έπιπλα
Μοντέρνα έπιπλα

Τα έργα του Karim έχουν παρουσιαστεί σε 20 συλλογές και σήμερα εκθέτει σε γκαλερί σε όλο το κόσμο. Αιώνιος νικητής του βραβείου RED DOT , CHICAGO ATHENAEUM GOOD DESIGN AWARD, I.D MAGAZINE ANNUAL DESIGN REVIEW, IDSA INDUSTRIAL DESIGN AWARD.

Μοντέρνα έπιπλα
Μοντέρνα έπιπλα

Τα έπιπλα που σχεδιάζει είναι φουτουριστικά και με έντονα χρώματα. Είναι ένας από τους καλυτέρους σχεδιαστές του αιώνα μας και ένας σχεδιαστής που πραγματικά προσπαθεί για να προωθήσει το design και να το περάσει στην καθημερινότητά μας ως ανάγκη αισθητικής.

Μοντέρνα έπιπλα
Μοντέρνα έπιπλα
Μοντέρνα έπιπλα
Μοντέρνα έπιπλα

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *