Μυστικά μίνιμαλ διακόσμησης με έπιπλα

Μπουφέ Diablo

Ένας από τους βασικούς κανόνες του μινιμαλισμού είναι να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα με το μικρότερο αριθμό στοιχείων διακόσμησης.

Για αυτόν το λόγο τα ράφια και γενικά τα έπιπλα αποθήκευσης διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο βοηθώντας να αποφευχθεί το φαινόμενο της ακαταστασίας που συνήθως προκύπτει από την συσσώρευση πολλών αντικειμένων.

Η διανομή των επίπλων στο χώρο σας είναι αυτή που θα κάνει την διαφορά και θα δείξει τον χώρο σας διακοσμημένο με στυλ αλλά και ταυτόχρονα εύχρηστο για να τον χρησιμοποιήσετε.

Στα διαμερίσματα που είναι πιο οριοθετημένοι οι χώροι είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε  έπιπλα σε ορθογώνιο ή τετράγωνο σχήμα γιατί προσφέρουν καλύτερο αποθηκευτικό χώρο καθώς και μια πιο ελαφριά τακτοποιημένη εμφάνιση.

Μίνιμαλ έπιπλα

Μπουφέ Boris

Έπιπλο μπουφέ Boris
Έπιπλο μπουφέ Boris

 

Μπουφέ Diablo

Έπιπλο μπουφέ Diablo
Έπιπλο μπουφέ Diablo

 

Μπουφέ Jackson

Έπιπλο μπουφέ Jackson
Έπιπλο μπουφέ Jackson

Η καλύτερη επιλογή για επιτύχεις το αφαιρετικό στοιχείο στη μίνιμαλ διακόσμηση είναι τα απλά υλικά, λείες και επίπεδες επιφάνειες και παρόμοια χρώματα ή συμπληρωματικά εκείνων που κυριαρχούν στο χώρο σας.

Μεταλλικά ράφια στον τοίχο σας ή από λάκα συνθέσεις σαλονιού  οριζόντιες ή κάθετες μπορούν να παρέχουν πολλές δυνατότητες αποθήκευσης σε διάφορα σχήματα.

Μίνιμαλ διακόσμηση σαλονιού

Μίνιμαλ έπιπλα
Μίνιμαλ έπιπλα
Μίνιμαλ έπιπλα
Μίνιμαλ έπιπλα

Μια έξυπνη ιδέα που τα συνδυάζει όλα , ντουλάπα, κρεμάστρα για κλειδιά ,καθρέφτη, πίνακα ανακοινώσεων ,παρέχει χώρο για τα καθημερινά αξεσουάρ και οργανώνει την περιοχή της εισόδου.

Μίνιμαλ έπιπλα
Μίνιμαλ έπιπλα
Μίνιμαλ έπιπλα
Μίνιμαλ έπιπλα

Απλές λύσεις που προσφέρουν πρακτικότητα και  design  στο σπίτι μας χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια μόνο με φαντασία.

Μίνιμαλ έπιπλα
Μίνιμαλ έπιπλα
Μίνιμαλ έπιπλα
Μίνιμαλ έπιπλα

Ένα έπιπλο μινιατούρα γραφείο ,είτε για επιφάνεια γραφής σε παιδικό δωμάτιο, είτε για ράφι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς χώρους και να ακουμπήσεις διάφορα διακοσμητικά στοιχεία.

Μίνιμαλ διακόσμηση εσωτερικού χώρου.

Η διακόσμηση του χώρου σας είναι τέχνη η οποία με τη φαντασία σας και την δική σας αισθητική δημιουργείται ένα χώρο για τη χαλάρωσή σας .

Σχετικά Άρθρα

2 comments

    1. Καλησπέρα σας,
      Για την άμεση εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε καλέστε σε κάποιο από τα showrooms μας που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο. Ευχαριστούμε.
      https://www.milanode.gr/stores/gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *