Τα δερμάτινα έπιπλα και η μαγεία του δέρματος.

Δερμάτινος καναπές

Από την απαρχή του ανθρώπου, το δέρμα αποτελεί ένα περιζήτητο υλικό με εξαιρετικές ιδιότητες. Το δέρμα των ζώων στο έδαφος παρείχαν στον άνθρωπο ένα ζεστό και άνετο μέρος ξεκούρασης. Σήμερα, το δέρμα εξακολουθεί να είναι δημοφιλές και ιδιαίτερα επιθυμητό. Ακόμα κι αν υπάρχει ένα ευρύ φάσμα υφασμάτων και συνθετικών υλικών στην αγορά, το δέρμα παραμένει κορυφαία επιλογή. Τι προσφέρει λοιπόν το δέρμα σε όσους επιθυμούν όμορφα, υψηλής ποιότητας έπιπλα;

Η Μαγεία του Δέρματος στα Έπιπλα.

Ποιότητα

Σίγουρα, η ποιότητα του δέρματος είναι αδιαμφισβήτητη. Μπαίνοντας σε ένα γραφείο κι αντικρίζοντας δερμάτινα έπιπλα, οι εντυπώσεις μας είναι αμέσως θετικές. Τίποτα δεν φαίνεται πιο αριστοκρατικό ή πιο κλασικό και διαχρονικό, όσο το δέρμα. Οι σύγχρονες τεχνικές επεξεργασίας του δέρματος το διατηρούν ακόμη πιο ανθεκτικό στο χρόνο.

krevati-sleepy-2
Δερμάτινο Κρεβάτι Sleepy

Δερμάτινα έπιπλα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Άνεση

Πολλά έπιπλα έχουν την τάση να ξεθωριάζουν. Συχνά χάνουν το σχήμα τους και φαίνονται φθαρμένα. Λόγω των μοναδικών φυσικών ινών και των ιδιοτήτων του, το δέρμα γίνεται πιο μαλακό και πιο εύπλαστο με το χρόνο. Αντί να ψάχνει να φθαρεί, φαίνεται ακόμη πιο ελκυστικό. Το δέρμα επίσης αναπνέει. Αυτό σημαίνει ότι διαλύει τη θερμότητα και το κρύο γρήγορα, οπότε δεν έχει σημασία ο καιρός. Απορροφά επίσης και απελευθερώνει την υγρασία.

goniakos-kanapes-alessio
Δερμάτινος καναπές alessio

Αντοχή

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι ένας δερμάτινος καναπές μπορεί να διαρκέσει έως και τέσσερις φορές περισσότερο από έναν αντίστοιχο υφασμάτινο. Το δέρμα είναι σκληρό αλλά ευέλικτο. Λόγω των φυσικών ιδιοτήτων του, παραμένει ισχυρό ακόμα και γύρω από τις ραφές. Είναι επίσης ανθεκτικό σε διαρροές και στη βρωμιά.

karekla-michele-2
Δερμάτινη καρέκλα Michele

Εμφάνιση

Όταν το δέρμα βάφεται, το χρώμα απορροφάται μέσα στο υλικό. Αυτό σημαίνει ότι το χρώμα δεν ξεθωριάζει. Επιπλέον, κάθε κομμάτι είναι μοναδικό με ιδιαίτερους χρωματισμούς, σημάδια μοναδικά κι αναλλοίωτα στο χρόνο.

goniakos-kanapes-stallone
Γωνιακός καναπές Stallone

Κόστος

Ίσως σκέφτεστε ότι το μόνο μειονέκτημα στα δερμάτινα έπιπλα είναι η υψηλότερη αρχική τιμή του. Έχετε όμως κατά νου ότι είναι πιθανό τα δερμάτινα έπιπλα που αγοράζετε να διαρκέσουν πολύ περισσότερο από άλλα κομμάτια, τα οποία έχουν κατασκευαστεί με ύφασμα. Ως αποτέλεσμα, κατά τη διάρκεια της ζωής του, ένας δερμάτινος καναπές ίσως είναι μια συμφέρουσα επένδυση.

Κι εδώ, συμβουλές για την καλύτερη φροντίδα στα δερμάτινα έπιπλα ή τα έπιπλα με eco leather!

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *