Λευκή κρεβατοκάμαρα, η επιλογή που ξεχωρίζει

Έπιπλα κρεβατοκάμαρας, λευκές δερμάτινες κρεβατοκάμαρες

leukes krevatokamaresΑγαπάτε το χρώμα αλλά δεν είστε σίγουροι για την ποσότητα, την ένταση, το συνδυασμό που πρέπει να κάνετε; Σας αρέσουν οι αντιθέσεις αλλά προτιμάτε την απλότητα; Αναζητάτε κάτι διαχρονικό, που να μην χρειαστεί να το αλλάξετε μέσα στα επόμενα χρόνια; Ψάχνετε επιπλα τόσο ξεχωριστά όσο ξεχωριστό είναι για εσάς το υπνοδωμάτιό σας; Είστε και εσείς λάτρεις της λευκής κρεβατοκάμαρας αλλά φοβάστε πως το λευκό διατηρείται και συνδυάζεται δύσκολα; Η απάντηση είναι η εξής μία: «Τολμήστε την πρόταση της Milanode στην κρεβατοκάμαρα σας, και δείτε πως ένα λευκό δερμάτινο κρεβάτι, μπορεί να προσδώσει υψηλή αισθητική, αλλά και να αποτελέσει την ουδέτερη εκείνη βάση που θα φιλοξενήσει όποιο χρώμα εσείς επιλέξετε για την υπόλοιπη διακοσμηση.

White bedrooms leuka krevatia dermatines krebatokamares

Διακόσμηση κρεβατοκάμαρας, λευκά κρεβάτια σε μοντέρνους συνδυασμούς

leukes krevatokamares

Το λευκό, δεν αποτελεί χρώμα, αλλά συνδυασμό και αποτέλεσμα όλων των άλλων χρωμάτων. Το γεγονός αυτό, του χαρίζει την ιδιότητα να συμπληρώνεται όμορφα από οποιαδήποτε άλλο. Ότι και να δούμε δίπλα σε κάτι λευκό, μας αρέσει. Απλά, με την υποκειμενική μας άποψη, κάποιοι συνδυασμοί ξεχωρίζουν. Για παράδειγμα, με τη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας βασισμένη στο μαύρο χρώμα και το κρεβάτι στο λευκό, προκύπτει συνδυασμός υψηλής αντίθεσης. Με την επιλογή του μπλε ή του κόκκινου αντί για το μαύρο, προκύπτει ένα πιο φωτεινό αλλά και δημοφιλές αποτέλεσμα, μια και παραπέμπει στο ναυτικό θέμα(navy style). Αντίστοιχα, με τη διακόσμηση σε συνδυασμό με κίτρινο ή πράσινο ανοιχτό, η κρεβατοκάμαρα αντανακλά μια αίσθηση φρεσκάδας. Πάρτε έμπνευση από τις ενδυματολογικές σας προτιμήσεις, από έναν πίνακα ζωγραφικής, από ένα αγαπημένο σας αντικείμενο ενδεχομένως και στηρίξτε διακοσμητικά με τη δική σας πρόταση το λευκό σας κρεβάτι. Συνδυάστε το εν ολίγοις με όποιο χρώμα εσείς επιθυμείτε, αφού θα αναδειχθεί με απόλυτη ακρίβεια Η περίπτωση αποτυχίας είναι σχεδόν απίθανη.

leuka krevatialeukes krevatokamaresdermatines krebatokamares

dermatines krebatokamares Αν λοιπόν λάβουμε υπόψη ότι το λευκό χρώμα, συμβολίζει τη δροσιά, την αισιοδοξία, την απλότητα, το δέρμα πάλι την πολυτέλεια, την άνεση, την κομψότητα, τότε και οι πιο αναποφάσιστοι μπορούν τώρα να καταλήξουν, επιλέγοντας μία λευκή δερμάτινη κρεβατοκάμαρα και να την εντάξουν στην διακόσμηση της αρεσκείας τους. Ας μην ξεχνάμε ότι μία λευκή κρεβατοκάμαρα, αποτελεί διαχρονική επένδυση και κομμάτι pass partout όσες αλλαγές και αν προστάξει η μόδα!

leukes krevatokamares

Πατηστε εδώ για να δείτε την πλούσια συλλογή μας σε λευκές δερμάτινες κρεβατοκάμαρες

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *