Διακόσμηση με μαξιλάρια

Η διακόσμηση στο έπιπλο είναι κομμάτι της διακόσμησης του χώρου, γι αυτό και πολλές φορές καλό είναι κανείς, να ξεκινάει με το πως θα κάνει τα έπιπλα του χώρου του να δείξουν καλύτερα και ύστερα να επεκταθεί στο υπόλοιπο σύνολο.

Διακόσμηση επίπλου
Διακόσμηση επίπλου

Ακόμα και αν ήδη τα έπιπλα σας δείχνουν όμορφα με τα υφάσματα  που επιλέξατε για να τα επενδύσατε κατάλληλα , μία πινελιά φρεσκάδας ή αν θέλετε μία ζωηρή λεπτομέρεια, θα μπορούσε να τα απογειώσει. Αυτή η πολυτέλεια κάθε άλλο παρά πολυτελής είναι. Προσιτή και απόλυτα ευπροσάρμοστη, η ένταξη μαξιλαριών στη διακόσμηση του σπιτιού και των επίπλων σας θα έχει σίγουρη επιτυχία.

διακόσμηση εσωτερικού χώρου
Διακόσμηση στο έπιπλο

Επιλέξτε έντονα υφάσματα  για τα μαξιλάρια σας, σε χρώματα και υφές που συνδυάζονται όμορφα με το χώρο και τα έπιπλα σας και έπειτα παίξτε με τα μεγέθη. Τοποθετήστε άφοβα όσα μαξιλάρια θέλετε στον καναπέ και το κρεβάτι σας αφού ως γνωστόν “όσα μαξιλάρια και να βάλει κανείς, ποτέ δεν είναι αρκετά”… Αν πάλι το σαλόνι σας ή το υπνοδωμάτιο σας έχουν έντονα χαλαρή διάθεση, τότε τα μαξιλάρια εκτός από διακοσμητικά μπορούν κάλλιστα να γίνουν εξαιρετικά χρήσιμα ως ανάλαφρα καθίσματα.διακόσμηση εσωτερικού χώρου

“Τα μαξιλάρια στο σπίτι, μαρτυρούν φιλοξενία και χαλαρή διάθεση. Μην ξεχάσετε λοιπόν στην επόμενη εξόρμηση σας στα καταστήματα, να εξασφαλίσετε για το χώρο και τα έπιπλα σας ακόμα ένα…”

Διακοσμητικά μαξιλάρια στο έπιπλο
Διακόσμηση εσωτερικού χώρου

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *