Έπιπλα με οικολογικό δέρμα

Η εταιρεία Milanode,  από τα πρώτα της κιόλας βήματα, που ξεκίνησαν το 1999 και συνεχίζονται σταθερά μέχρι σήμερα, έχει διατηρήσει τη βασικής της ιδέα. Σαν στόχος στην αρχή και σαν σκοπός στην πορεία, τα έπιπλα της Milanode δεν ήταν αρκετό να είναι δημοφιλή, έπρεπε να γίνουν και τα καλύτερα.

μοντέρνες καρέκλες

 Τι απασχολεί το κοινωνικό σύνολο σε σχέση με τη διακόσμηση και κατά πόσο οι επιλογές μιας εταιρείας μπορούν να συντελέσουν στην υγιή βιομηχανία του επίπλου. Μέσα από το βασικό μέσο επικοινωνίας της εταιρείας με το αγοραστικό κοινό, που δεν είναι άλλο από τα τρία  καταστήματα της, η Μilanode πέρα από επίκαιρη επιλογή στο κεφάλαιο έπιπλο, κατάφερε να γίνει και διαχρονική. Αφουγκράστηκε τις απαιτήσεις της κοινωνίας του σήμερα και χάραξε ένα δρόμο στην αγορά του επίπλου από επιλογές με οικολογική συνείδηση.

Ως επιχείρηση λοιπόν, συστήνει στο αγοραστικό κοινό την οικολογική της συνείδηση,  προτείνοντας στο μεγαλύτερο μέρος  της σειράς των επίπλων της, μοντέρνα έπιπλα ντυμένα με eco leather. Τι είναι τελικά το eco leather, που δύσκολα το ξεχωρίζει κανείς από το δέρμα;

μοντέρνες κρεβατοκάμαρες
μοντέρνες κρεβατοκάμαρες
μοντέρνοι καναπέδες
μοντέρνοι καναπέδες

Μία από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες οικολογικού δέρματος, αφορά δέρμα επεξεργασμένο, χωρίς τη χρήση βλαβερών χημικών ουσιών, όπως το χρώμιο, το PCP κ.α. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, eco leather σημαίνει δέρμα 99% απαλλαγμένο από βαρέα μέταλλα και χημικές ουσίες και επεξεργασμένο σύμφωνα με μερικές από τις πλέον αυστηρές περιβαλλοντικές νομοθεσίες στον κόσμο. Εκτός από την υπέροχη αίσθηση του δέρματος, το eco leather προσφέρει αμέτρητες επιλογές χρωμάτων που θα αναδείξουν τα έπιπλα, έτσι ώστε και το πιο δύσκολο αγοραστικό κοινό να βρει το ιδανικό του.

Δερμάτινοι καναπέδες, πολυθρόνες, καρέκλες, κρεβατοκάμαρες και όλα σε οικολογικές μεν, δερμάτινες δε επιλογές από τη Milanode. Αυτό που θα ήθελε όμως τώρα πια να δει η εταιρεία, είναι μέχρι που φτάνει και η οικολογική συνείδηση των καταναλωτών .

μοντέρνες πολυθρόνες
μοντέρνες πολυθρόνες

Εσείς θα επιλέγατε eco-δερμάτινα έπιπλα,  για να ολοκληρώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας;

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *