Τραπέζι Donatella Blue Sea

Οι μασίφ δημιουργίες, είναι το σήμα κατατεθέν της Milanode. Δημιουργίες βασισμένες σε ελληνική ξυλεία, ακατέργαστες και μοναδικές κάθε φορά. Σε συνδυασμό με άλλα σύγχρονα υλικά, αφήνουν μόνο τις καλύτερες εντυπώσεις. Μάλιστα, όταν οι χώροι για τους οποίους προορίζονται, είναι περισσότερο απαιτητικοί, έρχεται να προστεθεί η εργονομία και τότε η ιδέα της κατασκευής μετατρέπεται σε απόλυτη λύση.

Τραπέζι Thor Wood & πάγκος Thor Wood

Τραπέζι Thor Luciano

Μασίφ τραπεζαρίες με προεκτάσεις

Πρωταγωνιστής του στυλ και της διαχρονικής αξίας του φυσικού ακατέργαστου ξύλου, οι μασίφ τραπεζαρίες, μπορούν πλέον να κατασκευαστούν τόσο σαν μία σταθερή όσο και με προεκτάσεις επιφάνεια, όταν ο χώρος το επιβάλλει. Έτσι, τα μικρότερα διαμερίσματα που διαθέτουν μικρότερο χώρο, μπορούν πλέον να ενσωματώσουν στο καθιστικό τους, μία εντυπωσιακή τραπεζαρία που μπορεί να γίνει δύο μέτρα ή και μεγαλύτερη, έτοιμη να υποδεχτεί πλούσια καθημερινά και γιορτινά γεύματα, παρέα με οικογένεια και φίλους!

Τραπέζι Viking wood

Η εποχή είναι απαιτητική, γι αυτό και αναζητά από το έπιπλο και τη διακόσμηση λιτότητα και φυσική όψη. Έχει ανάγκη από προσεγμένες επιλογές και πρακτικές λύσεις. Μοντέρνα έπιπλα με φυσική όψη και σαφείς γραμμές , αντικατοπτρίζουν το πνεύμα της εποχής αφού δίνουν ιδέες και λύσεις στην καθημερινότητα σας.

Τραπέζι Double X

Τραπέζι Viking crystal

Διάβασε σχετικά