Κρεβάτι τοίχου Nausika

Πόσο θα θέλαμε να έχουμε ένα χώρο που να χωράει όλα εκείνα τα έπιπλα που έχουμε ξεχωρίσει. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι αγχωνόμαστε προσπαθώντας όχι μόνο να τα χωρέσουμε αλλά να μπορούν παράλληλα να δείχνουν όμορφα μεταξύ τους. Ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσουμε για να κάνουμε σωστές επιλογές. Το καθιστικό, είναι σήμερα ο χώρος που θα προσπαθήσουμε να οργανώσουμε ακόμα και αν οι διαστάσεις του είναι μικρές και δύσκολες.

Κρεβάτι τοίχου Nausika

Τρεις συμβουλές θα σας βοηθήσουν να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας και να δημιουργήσετε έναν αρμονικό σαλόνι.

  1. Καταγράψτε τα απολύτως απαραίτητα έπιπλα για το καθιστικό σας , αφού πρώτα έχετε καταγράψει με διαστάσεις το σημείο για το οποίο τα προορίζετε. Μετά από το βήμα αυτό, ξεκινάτε την αναζήτηση...
  1. Αντί για τις προφανείς επιλογές στα έπιπλα, καταφύγετε σε έξυπνες και μοντέρνες λύσεις που θα κάνουν το χώρο του καθιστικού και της τραπεζαρίας ανάλαφρο και δημιουργικό. Ανοιγόμενες κονσόλες, καναπέδες-κρεβάτια, επιτοίχιες κονσόλες, πτυσσόμενες καρέκλες κτλ.
  1. Τέλος, δώστε μία πνοή design ανάμεσα στα έπιπλα που θα επιλέξετε, επιλέγοντας ένα μεν, ιδιαίτερο δε κομμάτι, που θα εντυπωσιάσει εσάς αλλά και όποιον περάσει από τον υπέροχο και οργανωμένο χώρο σας.
Διάβασε σχετικά