Λευκό χρώμα, σύμμαχος στο σπίτι σας

Καναπές γωνία Habart

Υπάρχουν κάποιοι λόγοι να σας ωθήσουν να επιλέξετε το χρώμα που θα κυριαρχήσει στα επιπλα σας και το χώρο σας.

Λευκή τραπεζαρία LuxoΘα πρέπει να προσαρμόζεται εύκολα πάνω στις συχνές εναλλαγές της μόδας, ώστε να μην μπαίνετε στη διαδικασία αλλαγής του ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Επιλέξτε ένα χρώμα το οποίο είναι εύκολο στους συνδυασμούς και παρέχει τη δυνατότητα να σταθούν κι άλλες αποχρώσεις δίπλα του χωρίς να χαλάει την αισθητική του χώρου σας. Το χρώμα που θα σας δώσει τις περισσότερες συνδυαστικές επιλογές και ταιριάζει σχεδόν με όλα τα υπόλοιπα χρώματα είναι το λευκό.

Έπιπλα σπιτιού στο χρώμα του λευκού!

leukoi kanapedes  leyka epipla

Διαλέξτε τα κύρια στοιχεία και τα έπιπλα σπιτιού σας με βάση το λευκό. Εάν το σαλόνι σας, η τραπεζαρία, οι καρέκλες,  το τραπεζάκι σαλονιού, η σύνθεση είναι σε λευκό αυτό δεν σημαίνει ότι θα κυριαρχήσει η μονοτονία στο χώρο σας, αφού το φόντο που θα δώσετε στα έπιπλα σας σε συνδυασμό με τα διακοσμητικά που θα τοποθετήσετε πάνω σε αυτά θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό σκηνικό.

leuka epipla saloniouΓια παράδειγμα σε έναν λευκό καναπέ βάζοντας δύο με τρία μαξιλαράκια στο χρώμα που επιθυμητέ ή σε αυτό που προστάζει η μόδα (αν την ακολουθείτε πιστά) αυτόματα ο καναπές σας θα φωτιστεί και θα του προσθέσετε ζωηράδα. Επίσης οι κουρτίνες μπορούν να σας βοηθήσουν να παίξετε με τις αποχρώσεις και να δώσουν άλλο αέρα μέσα στο σπίτι σας, καθώς είναι μεγάλες επιφάνειες που απλόχερα σας προσφέρουν χρώμα συνοδεύοντας έντονα το λευκό.

επιπλα στο λευκό χρώμαΣυμπληρωματικά ένας τοίχος μέσα στο χώρο σας μπορεί να δώσει μια πινελιά χρώματος ντύνοντας τον με μία ωραία ταπετσαρία. Προτιμήστε να περιλαμβάνει στοιχεία από το χρώμα που θέλετε να συνδυάσετε με το λευκό. Το δάπεδο σας είναι ακόμα ένα σημείο που μπορείτε να φιλοξενήσετε την απόχρωση συνοδό του λευκού. Κάτω από μία λευκή τραπεζαρία ή από τραπεζάκι σαλονιού τοποθετήστε ένα χαλί που θα έχει στοιχεία του συνδυαστικού χρώματος.

epipla leyko xrwma

leukes trapezaries kai epipla

Τέλος τα διακοσμητικά σας (βάζα, κεριά κτλ.) ακόμα και τα φωτιστικά σας μπορούν έντονα να σας βοηθήσουν να προωθήσετε εύκολη και πρακτική εναλλαγή της μόδας στο σπίτι σας. Να θυμάστε ότι τα μαξιλαράκια του καναπέ, τα χαλιά και τα διακοσμητικά είναι πολύ πιο εύκολο να αντικατασταθούν (από πλευρά κόστους) από το να αντικαταστήσετε κάποια από τα βασικά σας έπιπλα, όπως τους καναπέδες, την τραπεζαρία, τις καρέκλες και τη σύνθεση του σαλονιού σας, ώστε να αλλάξετε αισθητική στο χώρο σας. Γι’ αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντικό η επιλογή της κυρίαρχης απόχρωσης στο χώρο σας να είναι διαχρονική και εύκολη στους συνδυασμούς.

dermatinoi kanapedes, καναπέδες σε λευκό χρώμα

Στον τομέα της καθαριότητας, σίγουρα αυτό που ταλαιπωρεί περισσότερο είναι η σκόνη, επίμονη με κύριο χαρακτηριστικό της ότι θέλει να φαίνεται πάντα και παντού. Εφόσον δεν μπορείτε να την εξαλείψετε δια παντός αναγκάστε την να ακουμπήσει στον χειρότερο εχθρό της, εκεί που φαίνεται λιγότερο, στο λευκό. Για την επιλογή του καναπέ σας και του κρεβατιού προτιμήστε δέρμα ή eco leather, για να λύσετε μια για πάντα το πρόβλημα των λεκέδων.

dermatina krevatia

Πατήστε εδώ για να δείτε την πλούσια συλλογή μας σε λευκά έπιπλα σαλονιού, καναπέδες, τραπεζάκια σαλονιού, επιπλοσυνθέσεις, κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρίες, καρέκλες τραπεζαρίας.

Δερματινα σαλονια σε λευκά χρώματαleuka krevatialeuka dermatina krevatia

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *