Τραπέζι Lambda two bases

Τα μοντέρνα τραπέζια από γυαλί κυριαρχουν στα έπιπλα τραπεζαρίας.

Οι γυάλινες τραπεζαρίες, αποτελούν ένα από τους βασικούς πρωταγωνιστές στο χώρο του επίπλου και το γυαλί είναι πλέον το κύριο υλικό για όλο και περισσότερα σύγχρονα και μοντέρνα έπιπλα. Τα τραπέζια με κρύσταλλο, φαίνεται να έχουν γίνει το σύμβολο του μοντέρνου design, καθώς οι σύγχρονες και προηγμένες τεχνικές επεξεργασίας γυαλιού, επιτρέπουν την αποτύπωση της μέγιστης καλλιτεχνικής έκφρασης σε μία τραπεζαρία.

Τραπέζι Marine Liquid

Τραπεζαρία από κρύσταλλο, ένα κομψό έπιπλο στο σπίτι σας

Το γυαλί, είναι ένα μαγικό πολυεδρικό υλικό, που μπορεί να λάβει άπειρες μορφές και χρώματα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε πολλούς designers, να σχεδιάσουν συναρπαστικά σχέδια. Δεν είναι τυχαίο, ότι τραπέζι με κρύσταλλο, συναντά κανείς σε ένα κλασικό, αλλά και σε ένα ακραία μοντέρνο σπίτι. Θα μπορούσαμε να πούμε, πως πρόκειται για το paspartu υλικό κατασκευής ανά τους αιώνες.

Τραπέζι Lithous

Τα τραπέζια με κρύσταλλο, παράγοντας πολλές αντανακλάσεις και κάνοντας όμορφα παιχνίδια με το φωτισμό του χώρου, δημιουργούν ένα μαγευτικό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και μοντέρνου ύφους.

Αν είστε λοιπόν λάτρης της πολυτέλειας και της κομψότητας, αναζητήστε το σχέδιο που θα σας καθηλώσει. Ένα τέτοιο τραπέζι, θα αναβαθμίσει όλη την αισθητική του σπιτιού σας.

Τραπέζι Fan

Τραπέζι Viking Gamma

Τραπέζι Tree Wood

Τραπέζι Charlotte

Διάβασε σχετικά