Δώστε στα μικροέπιπλα τη σημασία που τους αξίζει

Για εκείνους που το κερασάκι στην τούρτα είναι εξίσου σημαντικό με το υπόλοιπο γλυκό, τα μικροέπιπλα για την είσοδο, το σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα,θα είναι και η αδυναμία τους στο χώρο του επίπλου.

Αφού στελεχώσετε  το σπίτι σας με τα «δυνατά» όπως συνηθίζουμε να λέμε έπιπλα του χώρου, (καναπέ, κρεβάτι, τραπεζαρία), οι λεπτομέρειες και οι μικρές πινελιές, είναι εκείνες που αναζητάτε για να ολοκληρώσετε την άρτια διακοσμητικά και λειτουργικά εικόνα που έχετε στο μυαλό σας.

Βοηθητικά τραπεζάκια σαλονιού, θα εξυπηρετήσουν τέλεια σε μία συγκέντρωση με πολλούς φίλους στο σπίτι, στο να νιώσουν άνετα. Ένας καθρέφτης με μία chic κονσόλα, θα είναι ο τέλειος τρόπος για να αποχαιρετήσετε το σπίτι φεύγοντας και μία υπέροχη εικόνα επιστρέφοντας πάλι πίσω. Ιδιαίτερες κρεμάστρες, καλόγεροι, βιτρίνες, μικρά σκαμπώ και πολλά πολλά άλλα.

 βοηθητικό τραπεζάκι

Παρόλο λοιπόν που στην διαδικτυακή αναζήτηση, τα βρίσκει κανείς συνήθως  στην κατηγορία βοηθητικά μικροέπιπλα, με τους ρυθμούς της εποχής που ζούμε, θα μπορούσαν κάλλιστα να επονομαστούν και να κατηγοριοποιηθούν πλέον επίσημα, σε αναπόσπαστο κομμάτι της απαιτητικής καθημερινότητας μας…

ομπρελοθήκη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *