Ιταλικά έπιπλα από την εταιρεία Ideal Sedia

ιταλικα επιπλα, μοντέρνες τραπεζαρίες και καρέκλεςΗ Idealsedia, είναι πρωτοπόρος στα Ιταλικά έπιπλα καθώς αποτελεί μία σύγχρονη και καλά δομημένη εταιρεία αλλά και έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές, των επίπλων οικιακής χρήσης στην Ιταλία. Τα τραπεζια και οι καρεκλες, είναι αυτά που αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεων της. Αξιόλογο τμήμα των πωλήσεων όμως, αντιπροσωπεύουν και  αλλά μικρότερα επιπλα, συμπληρωματικά ενδεχομένως, διακοσμητικά, συστήματα αποθήκευσης, ανάρτησης και άλλα. Με την προσθήκη αυτή, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία πλούσια γκάμα προϊόντων, ικανή να στελεχώσει εξ’ ολοκλήρου το χώρο του σαλονιού, και κυρίως της τραπεζαρίας μέσα από ένα σύγχρονο ύφος.

ιταλικα επιπλα, μοντέρνες τραπεζαρίες και καρέκλες

Ιταλικά έπιπλα

Μέσα από την προσπάθεια της εταιρείας να διεκδικήσει το 100% της αρεσκείας του κοινού και να συμπεριλάβει όλα τα σημερινά «θέλω», επένδυσε σε μία εξίσου μεγάλη και εντυπωσιακή σειρά επενδύσεων με μοντέρνα υλικά και υφάσματα. Έτσι το έπιπλο, θα μπορεί να φανερώσει από τον πιο εκκεντρικό, μέχρι τον πιο chic και ρομαντικό χαρακτήρα του. Δεν είναι τυχαίο, ότι τα έπιπλα Idealsedia πωλούνται στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο, με εξαγωγές που αντιπροσωπεύουν το 75% των πωλήσεων.
Οι προηγούμενες σειρές αλλά και η τρέχουσα σειρά προϊόντων της Idealsedia, όσον αφορά την κατασκευή, κατανέμεται σχεδόν εξίσου ανάμεσα σε μέταλλο και ξύλο. Πάντα δημιουργεί μοντέρνα έπιπλα με γνώμονα τις τάσεις της αγοράς και τελειοποιεί τα έπιπλα αυτά με αναφορά στις νέες τάσεις, όπως τα διάφορα είδη πλαστικού, το καμπυλωτό γυαλί και άλλα hi-tech υλικά.

ιταλικα επιπλα, μοντέρνες τραπεζαρίες και καρέκλες

Ιταλικα επιπλα, μοντέρνες τραπεζαρίες και καρέκλες
Οι τραπεζαρίες και οι καρέκλες που προτείνει η εταιρεία, ξύλινες αλλά και μεταλλικές παραμένουν σε κάθε εκδοχή τους, άξιοι εκπρόσωποι του ιταλικού επίπλου. Και αν ο  χώρος της τραπεζαρίας, θεωρείται από τους πιο απαιτητικούς, τότε το τραπέζι και οι καρέκλες οφείλουν να δημιουργήσουν το καλαίσθητο αλλά και μοναδικό αποτέλεσμα. Αναμφισβήτητα λοιπόν, η εν λόγω εταιρεία, έχει τόσο πλούσια σειρά σε έπιπλα τραπεζαρίας, που οι απαιτήσεις που τέθηκαν εκπληρώνονται και με το παραπάνω.

ιταλικα επιπλα, μοντέρνες τραπεζαρίες και καρέκλες

Εσείς που ακολουθείτε τις τάσεις της εποχής και πιστεύετε στον απόλυτο συνδυασμό της κατασκευής με την εικόνα, δε χρειάζεται να συμβιβάσετε τις ανάγκες σας πίσω από ένα, περίπου της αρεσκείας σας έπιπλο. Η milanode, πιστή στις αξιόλογες συνεργασίες της, επιβεβαιώνει ότι η Idealsedia, έχει όσα ψάχνετε στα ιταλικά έπιπλα τραπεζαρίας και προτείνει να μη συμβιβαστείτε, με τίποτα λιγότερο.

ιταλικα επιπλα, μοντέρνες τραπεζαρίες και καρέκλες ιταλικα επιπλα, μοντέρνες τραπεζαρίες και καρέκλες

ιταλικα επιπλα, ιταλικές τραπεζαρίες και καρέκλες

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *