Έπιπλα τραπεζαρίας, Aria by Miniforms

epipla miniforms , γυαλινο τραπέζι Aria

epipla miniforms , γυαλινο τραπέζι Aria

Ιταλικά έπιπλα τραπεζαρίας

Η Ιταλική εταιρία Miniforms προτείνει με την ιδέα της ένα απλό και μινιμαλ ύφος για το σπίτι, με αυθεντικά υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. Τα σχήματα, οι μορφές και τα χρώματα των επίπλων της είναι συχνά ουσιαστικά και σε απλές γραμμές. Τα υλικά τα οποία χρησιμοποιεί κυμαίνονται από το στερεό ξύλο ως το μέταλλο, το γυαλί και το αλουμίνιο, χρησιμοποιώντας πάντα φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους.

epipla miniforms , γυαλινο τραπέζι Aria

Τραπεζαρία Aria, εξυψώνοντας την ελαφρότητα του γυαλιού!

epipla miniforms , γυαλινο τραπέζι Aria Ένα από τα πρόσφατα σχέδια είναι το τραπέζι Aria, ένα έπιπλο ιδιαίτερα μοντέρνου ύφους με δυνατότητα μηχανισμού προέκτασης υψηλής τεχνολογίας. Βασισμένο στην ισορροπία της λεπτής και μαγικής διαφάνειας που μόνο το αυθεντικό ιταλικό κρύσταλλο μπορεί να αποδώσει. Το σύστημα προέκτασης είναι υψηλής ποιότητας αλλά και συγχρόνως πολύ απλό, διευκολυμένο από την παρουσία τροχών ανοξείδωτου χάλυβα που είναι τοποθετημένα κάτω από τα πόδια της πλευράς που επεκτείνεται. Το καπάκι του τραπεζιού αποτελείται από ξύλο δρυός ή καρυδιάς ή γυαλί μοναδικής καθαρότητας ενώ τα πόδια είναι από διάφανο γυαλί πάχους 15mm.

Μεγέθη: 200-240*100x75h  και  160-200-240x100x75h

epipla miniforms , γυαλινο τραπέζι Aria

design by Andrea Lucatelo Designer Andrea Lucatello

 

Λίγα λόγια για την εταιρία

logo MiniformsΗ Miniforms γεννημένη στην Ιταλία στις αρχές της δεκαετίας του ’70 ως εξέλιξη της εταιρίας Inveta (εταιρία από την Βενετία η οποία κατασκεύαζε τραπέζια), ιδρύεται το 1962 και παράγει τραπέζια και διάφορα άλλα μικροέπιπλα.

Στο τέλος της δεκαετίας του ’80, η Miniforms εμφανίζεται στη διεθνή αγορά, οπού επεκτείνει την παραγωγή της. Νέα σχέδια σε έπιπλα τραπεζαρίας, καρεκλες, τραπεζαριες και βιβλιοθήκες παράγονται, αναπτύσσοντας τον κατάλογο των νέων λύσεων στα οικιακά έπιπλα.

Το 2009, ο Luigi Bardini, ιδρυτής Miniforms, αφήνει την επιχείρηση στους γιους του Alessandro, Matteo και Mario, οι οποίοι επενδύουν στην παραγωγή και σε νέες συνεργασίες με πολλά ταλέντα του ιταλικού design.

Πατηστε εδώ για να δείτε επιπλεον πληροφορίες για την εταιρία Miniforms

Δείτε την πλούσια συλλογή μας σε μοντέρνα επιπλα τραπεζαριας

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *