Πολυθρόνες ντυμένες στα jean

Πολυθρόνες με χρώμα

Τζιν πολυθρόνα, καθιστικό

Μοντέρνες πολυθρόνες Milanode

DENIM πολυθρόνες μοναδικού design

Είναι γνωστό τοις πάσι, ότι το έπιπλο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του τρόπου ζωής μας. Όσο οι ρυθμοί αυξάνονται, τόσο η ανάγκη για ό,τι πιο λιτό και απέριττο μεγαλώνει. Γι αυτό και εμείς, αναζητάμε σε ό,τι μας περιβάλλει τη σφραγίδα του σύγχρονου και διαχρονικού, αλλά ακόμη περισσότερο του άνετου και του οικείου!

Τζιν πολυθρόνα, καθιστικόΑν μιλούσαμε για ένδυση, τότε σίγουρα στην ερώτηση “τι θα επιλέγατε να φορέσετε για να αισθάνεστε άνετα” η απάντηση θα ήταν ένα τζιν (denim). Και αυτό αποδεικνύεται, αφού μέχρι σήμερα, δεν έχει ανακαλυφθεί το ύφασμα που μπορεί να αντικαταστήσει το τζιν σε αντοχή, διαχρονικότητα και στυλ.

Tζιν πολυθρόνες, Καθιστικό

Γιατί λοιπόν το jean ύφασμα, κάτι τόσο άνετο και προσιτό σε εμάς, να μην προσαρμοστεί και στο χώρο που μας περιβάλλει. Δοκιμάστηκε και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Αν και μοντέρνο σαν αποτέλεσμα, τα αγαπημένα μας έπιπλα επενδύθηκαν με τζιν ύφασμα και άφησαν και στην πιο κλασική ματιά, τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η milanode δεν είχε παρά να δεχθεί τον πειρασμό και να βγει κερδισμένη. Αγαπημένες πολυθρόνες της μεγάλης της συλλογής σε jean αποχρώσεις, βρίσκονται ήδη στα showroom της εταιρείας και σας περιμένουν να εξερευνήσετε τον πιο denim, χαλαρό και σύγχρονο εαυτό σας. Συνδυάστε μία τζιν πολυθρόνα με ένα δερμάτινο σαλόνι, ένα υφασμάτινο καναπέ ή τοποθετήσετε δύο τζιν μοντερνες πολυθρόνες και δημιουργήσετε μία ιδιαίτερη γωνία στο καθιστικό σας.

Τζιν πολυθρόνες, μοντερνες πολυθρόνεςΤζιν πολυθρόνα, καθιστικό

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *