Πώς να επιλέξετε τον ιδανικό καναπέ κρεβάτι

Καναπές κρεβάτι Brescia

Ο καναπές, είναι ίσως το πιο σημαντικό έπιπλο στο σαλόνι σας, καθώς εκεί, εσείς και οι αγαπημένοι σας θα περάσετε τις περισσότερες ώρες συζητώντας, παίζοντας ή παρακολουθώντας κάποια ταινία. Επομένως, η επιλογή του κατάλληλου, πρέπει να γίνει σύμφωνα με τις προσωπικές ανάγκες σας και πάντα με γνώμονα την άνεση.

Ωστόσο, ένας καναπές δεν εξυπηρετεί μόνο τις βασικές λειτουργίες. Συγκεκριμένα στη χώρα μας, που η φιλοξενία είναι ένα με τη φύση μας, σημαίνει ότι ο καναπές οφείλει να λειτουργεί άριστα όχι μόνο την ημέρα αλλά και τη νύχτα. Πόσες φορές δεν μας έχουν φιλοξενήσει ή έχουμε εμείς φιλοξενήσει συγγενείς και φίλους; Εφόσον ένα ξεχωριστό δωμάτιο, ειδικό για τέτοιες περιστάσεις δεν είναι πάντα εφικτό, η καλύτερη λύση είναι ένας καναπές κρεβάτι. Εμείς στη Milanode, αντιλαμβανόμαστε αυτή την ανάγκη και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες επιλογές μας.

Καναπέδες κρεβάτια.
Καναπές κρεβάτι Renzo.

Καναπές κρεβάτι Renzo

Ο καναπές Renzo είναι άνετος, τόσο σαν καναπές όσο και σαν κρεβάτι και  μετατρέπεται εύκολα και γρήγορα από τη μία χρήση στην άλλη, χωρίς να χρειαστεί να αναστατώσετε το χώρο σας. Μπορείτε να διαλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων, για να δημιουργήσετε τον καναπέ των ονείρων σας.

Καναπέδες κρεβάτια.
Καναπές κρεβάτι Ottavio.

Καναπές κρεβάτι Ottavio

Εάν το σαλόνι σας έχει περιορισμένο χώρο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να στερηθείτε το στυλ και την άνεση. Ο Ottavio θα ταιριάξει με την μοντέρνα σας διακόσμηση και θα σας προσφέρει ένα άνετο κρεβάτι με μια κίνηση.

Μοντέρνοι καναπέδες κρεβάτια.
Καναπές κρεβάτι Baroso.

Καναπές κρεβάτι Baroso

Ο καναπές ανάκλιντρο Baroso δεν χρειάζεται καν ουσιαστική μετατροπή. Έτοιμος να εξυπηρετήσει σαν ένας άνετος καναπές και ταυτόχρονα σαν κρεβάτι με απλή μετατόπιση στην πλάτη.

Καναπέδες κρεβάτια.
Καναπές κρεβάτι Brescia.

Καναπές κρεβάτι Brescia

Για τους λάτρεις του κλασικού, ο Brescia είναι εδώ για να ταιριάξει αρμονικά με το σαλόνι σας. Σε κάθε απόχρωση και τύπο υφάσματος, αυτός ο καναπές θα ζεστάνει τον χώρο σας, ενώ θα μετατραπεί εύκολα και σε διπλό κρεβάτι.

Καναπέδες κρεβάτια.
Καναπές κρεβάτι Talea.

Καναπές κρεβάτι Talea

Ο καναπές Talea επενδυμένος με το δέρμα της επιλογής σας είναι ιδανικός για το υψηλής αισθητικής σαλόνι σας. Καθίστε άνετα και χαλαρώστε στον μοναδικό αυτό καναπέ – κρεβάτι.

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη για εσάς επιλογή, 100% προσαρμοσμένη στις ανάγκες όλης της ημέρας αλλά και της νύχτας.

Δείτε την πλούσια συλλογή μας σε καναπέδες κρεβάτια.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *