Τι καρέκλα να διαλέξω

Όταν πρόκειται για καρέκλα, τότε είναι σα να μιλάμε παράλληλα για άνεση. Και η άνεση δεν είναι κάτι που κανείς διαπραγματεύεται. Είτε πρόκειται για μια καρέκλα που εξασφαλίζει χαλάρωση στο σπίτι, είτε για μια καρέκλα που προσφέρει άνεση στο χώρο εργασίας, υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά που το έπιπλο σας θα πρέπει να πληρεί. Ξεκινώντας από την στήριξη της πλάτης και προχωρώντας προς το βάθος του καθίσματος αλλά και το πλάτος του, μπορείτε να βρείτε την καρέκλα που ταιριάζει στο σώμα σας.

Karekles monternes
Μοντέρνες καρεκλες

καρεκλες μοντερνες

καρεκλα κοκκινη ιταλικες Karekles

ιταλικές καρεκλες
Καρέκλες μοντέρνες

Μοντέρνες καρέκλες

Εκτός των εξαιρετικά αυτών βασικών χαρακτηριστικών, κάτι που επίσης θα πρέπει να εξετάσετε στα έπιπλα σας, είναι η ποιότητα της κατασκευής τους. Μία καρέκλα, δεν οφείλει να σας κάνει να αισθάνεστε άνετα για μερικούς μόνο μήνες. Αν η κατασκευή της καρέκλας δεν είναι ανάλογη των απαιτήσεων σας, τότε το λιγότερο που μπορεί να συμβεί, είναι να σας κάνει να νιώσετε άμεσα εξαιρετικά άβολα.

Μοντέρνες Καρέκλες

μοντερνες καρέκλες

καρεκλες δερματινες

καρέκλες lea

καρέκλα μοντερνα

ΚΑΡΕΚΛΕΣ

καρέκλες

δερματινη καρέκλαμοντερνες καρεκλες

Δερματινες καρέκλεςδερματινη καρεκλα

καρέκλες μοντερνες

δερματινη καρεκλαξυλινες καρέκλεςδερματινη καρεκλα

Εργονομικές καρέκλες

Όταν δε, πρόκειται για εργασία, τότε η καρέκλα οφείλει να είναι και απόλυτα εργονομική. Ρυθμιζόμενη πλάτη, μπράτσα, αλλά και ευέλικτη έδρα του καθίσματος, έτσι ώστε να μπορείτε να αλλάξετε θέση στο σώμα σας, σύμφωνα με τα καθήκοντα που εκτελείτε. Στην άνεση μιας καρέκλας, ένα υποπόδιο μπορεί να βοηθήσει ακόμη περισσότερο στο να χαλαρώσετε έπειτα από μία δύσκολη ημέρα. Μπορεί κάλλιστα να συγκριθεί σε άνεση με ενός ανάκλινδρου ή μιας πολυθρόνας.

μοντερνες καρέκλες

monternes karekles

Μοντέρνες_Καρέκλες

Πριν επιλέξετε θυμηθείτε:

” H καρέκλα σας θα πρέπει να φιλοξενεί τις ανάγκες σας. Κάθε καρέκλα δεν είναι για όλους το ίδιο.”

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *