Μοντέρνα έπιπλα από ξύλο καρυδιάς

ξυλινα έπιπλα απο ξύλο καρυδιας
Ξύλινα έπιπλα στο χρώμα της καρυδιας, τραπεζαρία Tobago

Αν υπήρχε εννοιολογικό λεξικό υλικών, τότε δίπλα στα ξύλινα έπιπλα θα υπήρχαν οι λέξεις κομψότητα, κύρος, ποιότητα. Το ξύλο, που αποτελεί την πλέον αγαπημένη επιλογή έχει κατατάξει επάξια τον εαυτό του, στις διαχρονικές εκφάνσεις του design. Επιπλα κρεβατοκάμαρας, τραπεζαρίες, έπιπλα για το σαλόνι,το γραφείο και όλα με τη δυναμική του ξύλου. Το εν λόγω υλικό, έχει αγαπηθεί όχι μόνο για το ζεστό και ευπροσάρμοστο χαρακτήρα του, αλλά και για τις απεριόριστες εκδοχές του. Ακόμα και αν η χώρα μας δεν είναι τόσο πλούσια σε ξυλεία, η αγορά έχει εξασφαλίσει αμέτρητες επιλογές σε ξύλινα έπιπλα από οξιά, δρυ, δεσποτάκι, αµερικάνικη λεύκη, Limba, Sapele, κερασιά, σφενδάµι, καρυδιά, πεύκη και άλλα.

επιπλα απο ξυλο καρυδιαςξυλινα επιπλα απο ξυλο καρυδιας

ξυλινα έπιπλα απο ξύλο καρυδιας

Ξύλινα έπιπλα στο χρώμα της καρυδιάς

επιπλα από ξύλο καρυδιας            Αυτή τη φορά, έμφαση δίνεται σε έναν ιδιαίτερα ανθεκτικό τύπο ξυλείας, αυτόν της καρυδιάς, που χαρακτηρίζει την κατασκευή επίπλου πολύ καλής ποιότητας. Προτιμάται επειδή είναι συμπαγής, με ιδιαίτερη ελαστικότητα,κατεργάζεται εύκολα και δεν εμφανίζει ρωγμές. Ενώ παλαιότερα η κατεργασία του ξύλου καρυδιάς ήταν πιο περιγραφική, στις μέρες μας συναντάμε την καθαρότερη και πιο λιτή εκδοχή του.
Μοντέρνα έπιπλα σπιτιού από ξύλο καρυδιάς, που δεν χάνουν ούτε λίγο από τη διαχρονική και κομψή τους εικόνα. Σοφιστικέ επιπλα σαλονιου, εντυπωσιακά κρεβατια, ιδιαίτερα τραπεζια και άλλα τόσα παραδείγματα για τις δυνατότητες του πολυδιάστατου αυτού υλικού.

κρεβατοκάμαρα από ξύλο καρυδιαςξυλινο κρεβάτι από ξυλο καρυδιας

ξυλινα επιπλα απο ξυλο καρυδιάς

Για όλα αυτά τα προτερήματα, η milanode έχει συμπεριλάβει το ξύλο καρυδιάς στη συλλογή των επίπλων της. Προτείνει λοιπόν λύσεις, ώστε να συμπεριλάβετε το υλικό στο χώρο, όσο εσείς θα θέλατε. Για παράδειγμα αποσπασμαστικά, σε ένα εντυπωσιακό κρεβάτι ή ένα τραπέζι. Έπειτα στο σύνολο, στη στελέχωση δηλαδή ενός χώρου, όπως αυτού της τραπεζαρίας, με τραπέζι, καρέκλες, μπουφέ και περιφερειακά έπιπλα, κατασκευασμένα εξολοκλήρου από ξύλο και τέλος, σε συνδυασμό, με αντίθετες ματιέρες και υλικά. Η τελευταία πρόταση έχει και τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, αφού μέσα από την αντίθεση του ματ ξύλου με τις λάμψεις ενός ανοξείδωτου μετάλλου ενδεχομένως ή μιας γυαλιστερής λάκας, επιτυγχάνεται η εξαιρετική εικόνα της αντίθεσης.

ξυλινα επιπλα

Τραπεζάκι σαλονιου από ξύλο καρυδιάςξυλινος μπουφες απο ξυλο καρυδιας

συνθεση σαλονιου απο ξυλο καρυδιας

Αν και γνωρίζετε πολύ καλά, πόσο ανεκτίμητο είναι ένα καλής ποιότητας φυσικό υλικό στο χώρο σας, καμιά φορά, μία φλύαρη εμφάνιση ενός δεύτερου ποιοτικά υλικού σε ένα έπιπλο, μπορεί να σας κάνει να παρεκλίνεται του στόχου σας. Είναι βέβαιο ότι κατακλύζεστε από «εντυπώσεις», γι αυτό κάντε ένα βήμα πίσω και σκεφτείτε τα πράγματα μακροπρόθεσμα.

Το ξύλο καρυδιάς παρουσιάζεται θαυμάσια τόσο σε τραπέζια, όσο σε καρεκλες και βοηθητικά έπιπλα. Αισθανθείτε το χώρο σας μοναδικό και μη διστάσετε να του προσφέρετε την πολυτελή εικόνα που του αρμόζει. Κάντε τη δήλωση σας με επιλογή του ξύλου καρυδιάς στα έπιπλα σπιτιού σας, στην πιο μοντέρνα εκδοχή του!

ξυλινα επιπλα

ξυλινη τραπεζαρία απο ξυλο καρυδιας

Καρέκλες απο ξύλο καρυδιας

ξυλινη τραπεζαρία από ξύλο καρυδιας

πολυθρόνα απο ξύλο καρυδιας

Τραπεζάκι σαλονιού απο ξύλο καρυδιας

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *