Ξύλινες καρέκλες συνοδεύουν την τραπεζαρία σας

Και το πολυσυζητημένο ερώτημα “Τι καρέκλα να διαλέξω” έρχεται για μία ακόμα φορά στην επιφάνεια των συζητήσεων.

 

Η σημερινή πρόταση, αφορά την πιο διαχρονική ιδέα για το σαλόνι σας. Και στην ιδέα αυτή πρωταγωνιστούν οι καρέκλες τραπεζαρίας με ξύλινο πόδι. Πόσο όμορφα άραγε μπορούν να συνοδεύσουν το τραπέζι σας; Και αν μιλάμε για μοντέρνο έπιπλο, μπορούν και πάλι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων; Η απάντηση στην πρώτη ερώτηση είναι πολύ, ενώ στη δεύτερη και βέβαια ναι. Το ξύλινο πόδι, δίνει στο κάθισμα τον αέρα της all time classic λύσης, ενώ το σύγχρονο design στο σχεδιασμό, είναι αυτό που την κάνει ακαταμάχητη.

Πριν επιλέξετε καρέκλα, δώστε βαρύτητα στην τραπεζαρία. Τα κομμάτια τραπέζι-καρέκλες, αν μη τι άλλο πρέπει να δείχνουν καλά μαζί. Το στυλ πρέπει να είναι ομοιόμορφο και αν όχι, καταφύγετε σ’ ένα ενδιαφέρον και συμβατό mix and match.

Επιλέγοντας μορφές επίπλων που λειτουργούν καλά μαζί, θα επιτύχετε και ένα αποτέλεσμα αντικειμενικά ταιριαστό και καλαίσθητο. Το ταιριαστό, δε σημαίνει βέβαια σετ. Το ξύλινο πόδι στην καρέκλα, μπορεί να το ξαναβρείτε σαν φινίρισμα στο καπάκι του τραπεζιού και τούμπαλιν. Όσο πιο δυσδιάκριτο το “ταίριασμα” τόσο το καλύτερο. Αυτό, σαν μία γενική κατεύθυνση διακόσμησης.

Κατά τα άλλα, επιλέξτε ένα βασικό αγαπημένο σας κομμάτι, γιατί όχι τις καρέκλες ….. και αυτοσχεδιάστε !! 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *