Καρέκλα Trentino

Η ξύλινη καρέκλα, είναι σταθερή αξία ή κλασική λύση; Τα ξύλινα πόδια είναι συνηθισμένα ή ιδιαίτερα; Και να που το πολυσυζητημένο ερώτημα “Τι καρέκλα να επιλέξω” έρχεται για μία ακόμα φορά στην επιφάνεια των συζητήσεων.

Καρέκλα Hug

Οι ξύλινες καρέκλες στη σύγχρονη τραπεζαρία

Καρέκλα Eye

Η σημερινή αναφορά στο θέμα, γίνεται τόσο για να απαντήσουμε στα παραπάνω ερωτήματα όσον αφορά την ξύλινη καρέκλα, όσο και για το ποια η θέση της στη σύγχρονη τραπεζαρία.. Στο μοντέρνο έπιπλο, η θέση της ξύλινης καρέκλας υπάρχει και μάλιστα καλά κρατεί. Τα ξύλινο πόδια δε, δίνουν στο σύγχρονο κάθισμα τη σιγουριά της διαχρονικής λύσης. Αυτά τα δύο σε συνδυασμό με το σύγχρονο design στο σχεδιασμό, κάνουν την ξύλινη καρέκλα ακαταμάχητη.

Καρέκλα Lucrezia

Πώς να επιλέξετε την κατάλληλη ξύλινη καρέκλα

Πριν επιλέξετε καρέκλα, δώστε βαρύτητα στο σχεδιασμό της τραπεζαρίας. Η ομάδα τραπέζι-καρέκλες, αν μη τι άλλο οφείλουν να δένουν αρμονικά στο χώρο. Το στυλ πρέπει να είναι ομοιόμορφο ή προσεγμένα συνδυαστικό, μέσα από μία ωραία αντίθεση. Το ομοιόμορφο, δε συνάδει απαραίτητα με το σεταρισμένο σύνολο. Ένα ξύλινο πόδι στην καρέκλα, μπορεί να το ξαναβρείτε σαν φινίρισμα στο καπάκι του τραπεζιού και τούμπαλιν. Οι επιλογές είναι απεριόριστες, οπότε αν αγαπάτε την αίσθηση του ξύλου στην τραπεζαρία σας, αναζητήστε την ιδανική ξύλινη καρέκλα και δημιουργήστε ένα αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα.

Καρέκλα Jeday

TIP: Σαν μία βασική ιδέα διακόσμησης, θα λέγαμε ότι όσο πιο διακριτικά τα κοινά στοιχεία μεταξύ τραπεζιού και καθισμάτων, τόσο το καλύτερο.

Διάβασε σχετικά