Μία τραπεζαρία, ή η τραπεζαρία των ονείρων σας;

λευκά τραπέζια, τραπεζαρία LoftΜιλώντας για το χώρο τραπεζαρία, αναφερόμαστε τις περισσότερες φορές στις καρέκλες και το τραπέζι. Ένα τραπέζι, καλύτερο ποιοτικά από αυτό της κουζίνας και τέσσερις εώς έξι καρέκλες συνήθως, οι οποίες κινούνται στο ίδιο σχεδιαστικό μοτίβο και το πλαισιώνουν. Με γνώμονα τη διαμόρφωση του σπιτιού μας, αλλά κυρίως τις συνήθειες μας, η τραπεζαρία αποκτά πρωτεύοντα ή πιο δευτερεύοντα ρόλο. Αν ανήκετε σε εκείνους που η τραπεζαρία, αποτελεί το τμήμα του καθιστικού που επιλέγετε να  χρησιμοποιηθεί τρεις με τέσσερις φορές το χρόνο, αναθεωρήστε και αναλογιστείτε το εξής: “Πόσο χρόνο αλλά και τι χρήματα επενδύσατε για τα επιπλα αλλά και τη διακοσμηση της τραπεζαρίας σας”;

Επιλέγοντας τα ιδανικά έπιπλα τραπεζαρίας για το σπίτι σας.

λευκά τραπέζια, τραπεζαρία BipideΑξιοποιήστε το χρόνο και τα χρήματα σας επιλέγοντας μία τραπεζαρία που μπορεί να σταθεί εξίσου σε καθημερινή αλλά και σε μία πιο ειδική περίσταση. Τραπεζια υψηλής ποιότητας που διατηρούν παράλληλα τις μοντέρνες γραμμές είναι ένα πρώτο παράδειγμα στην πρόταση της milanode, που επιδιώκει να δώσει σε σας και την τραπεζαρία σας μία σχέση συχνότερη. Αφήστε για λίγο την λανθασμένη εντύπωση ότι η τραπεζαρία δεν μπορεί να φιλοξενήσει ένα πρόχειρο, καθημερινό γεύμα ή  μία απλή εστίαση και απολαύστε το νέο σας τραπέζι με τις καρεκλες όσο συχνά επιθυμείτε.

λευκά τραπέζια, τραπεζαρία Luigi

Διακόσμηση τραπεζαρίας και λευκά τραπέζια.

Η εταιρεία όμως, δεν μένει μόνο εκεί. Προτείνει λευκές τραπεζαρίες,οι οποίες έρχονται να ανταμοίψουν τους λάτρεις του μοντέρνου σχεδιασμού. Μεταλλικά τελειώματα, κρύσταλλο και τέλεια φινιρίσματα, σε design που μόνο συνηθισμένο δεν μπορεί να θεωρηθεί. Το λευκό χρώμα στο τραπέζι, μοιάζει πιο ελκυστικό από ποτέ, αφού σε συνδυασμό με την διακόσμηση της τραπεζαρίας εκπέμπει μία λάμψη που καλεί να την βιώσεις. Το κάλεσμα τώρα γίνεται ακόμη πιο συγκεκριμένο. Καλεί εκείνους που αγαπούν την πολυτέλεια στην καθημερινότητα τους και ακόμη περισσότερο στις ιδιαίτερες στιγμές τους. Αυτή τη φορά, η milanode επιδιώκει σχέση ξεχωριστή με την τραπεζαρία σας.

λευκά τραπέζια, τραπεζαρία Polo  λευκά τραπέζια, τραπεζαρία Snake

Υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι κάθε μέρα, οφείλει να είναι μοναδική και ξεκινήστε να τον καλομαθαίνετε μέσα από το χώρο σας. Αν μάλιστα εστιάσουμε στην αδυναμία των περισσότερων σε ένα καλό γεύμα, τότε σίγουρα το καλόπιασμα πρέπει να ξεκινήσει από το τραπέζι μας και ακόμη καλύτετρα από τη συνολική εικόνα που εκπέμπει η τραπεζαρία μας. Στην περίπτωση μάλιστα που η τραπεζαρία είναι λευκή, τότε πρόκειται για μία εικόνα πραγματικά λαμπερή!

λευκά τραπέζια, τραπεζαρία

Πατήστε εδώ για να δείτε όλη την πλούσια συλογγή μας σε επιπλα τραπεζαριας.

λευκά τραπέζια, τραπεζαρία Shining  λευκά τραπέζια, τραπεζαρία Reale

λευκά τραπέζια, τραπεζαρία

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *