Μοντέρνα έπιπλα, δημιουργίες από μέταλλο με σύγχρονο design

metallika epipla, τραπεζαρία με μεταλλικα πόδια HollywoodΗ χρήση του μετάλλου αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα στην εξέλιξη της ανθρώπινης ζωής. Αρχικά σαν επιπλα – εργαλεία και αργότερα σαν έπιπλα – αντικείμενα, τα μεταλλικά ευρήματα επίπλων εντυπωσιάζουν. Δεν είναι τυχαίο, το γεγονός ότι τα μεταλλικά έπιπλα, είναι τα καλύτερα διατηρημένα, εξαιτίας της εξαιρετικής ανθεκτικότητας του υλικού κατασκευής τους.

Μεταλλικά έπιπλα και μοντέρνο ντιζάιν

Την ανθεκτικότητα αυτή που ήδη ξέραμε, έρχεται σήμερα να συμπληρώσει το δυναμικό στυλ, οι απεριόριστες δυνατότητες επεξεργασίας και η ευφάνταστη μορφή που μπορεί να αποδώσει το μέταλλο στο σύγχρονο έπιπλο. Μικρές λεπτομέρειες αλλά και εξ ολοκλήρου έπιπλα από μέταλλο αντικαθιστούν βαριά, ανιαρά κομμάτια του παρελθόντος και φέρνουν στο προσκήνιο το σύγχρονο design. Γλυκές καμπύλες και κομψός σχεδιασμός από τη μία, βιομηχανικό design και έντονοι μεταλλικοί σκελετοί που υπογραμμίζουν τις δημιουργίες από την άλλη.«Οι δυνατότητες που μπορεί να δώσει το συγκεκριμένο υλικό στη διακοσμηση σπιτιου είναι άπειρες», έρχονται να μας επιβεβαιώσουν οι σχεδιαστές εσωτερικού χώρου.

metallika epipla, μεταλλικό τραπεζι Diamante  metallika epipla, monterna epipla apo metallo
Αν διαθέτετε θάρρος αλλά και μέτρο τότε σίγουρα αντιπροσωπεύεστε από το μοντέρνο έπιπλο. Θάρρος για να μπορείτε να προσθέσετε τις έντονες γυαλάδες και αντανακλάσεις που υπάρχουν στα μεταλλικά έπιπλα και μέτρο για να αποφύγετε την υπερβολή, καθώς οι αντανακλάσεις θα πρέπει να έχουν μια έντονη αλλά συνάμα διακριτική παρουσία στο χώρο σας. Λιτές γραμμές, μοντέρνο ντιζάιν και κυρίως μέταλλο μπορούν να συνθέσουν έναν εντυπωσιακό χώρο τον οποίο έχετε επιμεληθεί εσείς οι ίδιοι σε συνεργασία με τη Μilanode.

metallika epipla, καρέκλα με μεταλλικό σκελετό puffametallika-epipla, epipla apo metallometallika fotistika

Διακόσμηση εσωτερικού χώρου με εντυπωσιακά έπιπλα από μέταλλο

metallika epipla, καναπές με μέταλλικά πόδια LiveΗ εταιρεία, έχει να προτείνει επιπλα σαλονιου, επιπλα κρεβατοκαμαρας, επιπλα τραπεζαρίας και αντικείμενα για τη διακόσμηση, σε αυτούς που είναι έτοιμοι να εκσυγχρονίσουν το στυλ του σπιτιού τους. Μία συνάντηση εκ του σύνεγγυς θα σας κάνει να πειστείτε πως πρόκειται για έπιπλα τόσο μοναδικά και ιδιαίτερα που μοιάζουν να σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για εσάς. Μας αρέσει η διακριτική λάμψη του μετάλλου, η υψηλή σχεδίαση και αισθητική που μπορεί να προσφέρει στη διακόσμηση του χώρου, μας αρέσει που ένας βασικός εκπρόσωπος του μοντέρνου design μπορεί να βρίσκεται σπίτι σας. Το έπιπλο είναι κομμάτι της καθημερινότητας μας, άρα και του εαυτού μας. Αν δεν είχατε βρει μέχρι στιγμής αυτό που σας αντιπροσωπεύει λογικά τώρα έχετε τη λύση. Μοντέρνα έπιπλα στο χώρο σας, σημαίνει ανανεωμένη δική σας διάθεση.

metallika epipla, metallika trapezia

epipla apo metallo, metallika epiplametallika epipla, κρεβάτι με μεταλλικά πόδια Wkiepipla apo metallo, τραπέζι με μεταλλικά πόδια Sunflower

metallika epipla, Μεταλλικό τραπέζι Maron

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *