Τραπέζι Forest metal

Η χρήση του μετάλλου αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα στην εξέλιξη της ανθρώπινης ζωής. Αρχικά σαν έπιπλα εργαλεία και αργότερα σαν έπιπλα αντικείμενα, τα μεταλλικά ευρήματα επίπλων εντυπωσιάζουν. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι τα μεταλλικά έπιπλα είναι τα καλύτερα διατηρημένα, εξαιτίας της εξαιρετικής ανθεκτικότητας του υλικού κατασκευής τους.

Μεταλλικά έπιπλα και μοντέρνο design

Τραπεζάκι Jungle Metal

Την ανθεκτικότητα αυτή που ήδη ξέραμε, έρχεται σήμερα να συμπληρώσει το δυναμικό στυλ, οι απεριόριστες δυνατότητες επεξεργασίας και η ευφάνταστη μορφή που μπορεί να αποδώσει το σύγχρονο μεταλλικό έπιπλο. Σε μικρές λεπτομέρειες αλλά και εξ ολοκλήρου έπιπλα από μέταλλο αντικαθιστούν βαριά, ανιαρά κομμάτια του παρελθόντος και φέρνουν στο προσκήνιο το σύγχρονο design. Γλυκές καμπύλες και κομψός σχεδιασμός από τη μία, βιομηχανικό design και έντονοι σκελετοί από την άλλη.

«Οι δυνατότητες που μπορεί να δώσει το συγκεκριμένο υλικό στη διακόσμηση σπιτιού είναι άπειρες», έρχονται να μας επιβεβαιώσουν οι σχεδιαστές εσωτερικού χώρου.

Τραπεζάκι Fortunato metal

Αν διαθέτετε θάρρος αλλά και αισθητική, τότε σίγουρα αντιπροσωπεύεστε από το μοντέρνο έπιπλο. Θάρρος για να μπορέσετε να προσθέσετε τις έντονες γραμμές και δυναμική που υπάρχουν στα μεταλλικά έπιπλα και αισθητική, για να αποφύγετε την υπερβολή, καθώς τα μεταλλικά έπιπλα, θα πρέπει να έχουν μια έντονη αλλά συνάμα διακριτική παρουσία στο χώρο σας.

Λιτές γραμμές, μοντέρνο design με πρωταγωνιστή το μέταλλο, μπορούν να συνθέσουν έναν εντυπωσιακό χώρο τον οποίο έχετε επιμεληθεί εσείς οι ίδιοι, σε συνεργασία με τη Μilanode.

Τραπεζάκι Solid Y Metal V

Διακόσμηση εσωτερικού χώρου με εντυπωσιακά έπιπλα από μέταλλο

Τραπεζάκι Porcino

Η εταιρεία, έχει να προτείνει μεταλλικά έπιπλα για το καθιστικό, το υπνοδωμάτιο, την τραπεζαρία, καθώς και αντικείμενα για τη διακόσμηση, σε όσους είναι έτοιμοι να εκσυγχρονίσουν το στυλ του σπιτιού τους. Μία συνάντηση εκ του σύνεγγυς θα σας κάνει να πειστείτε πως πρόκειται για έπιπλα τόσο μοναδικά και ιδιαίτερα που μοιάζουν να σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για εσάς.

  • Μας αρέσει η διακριτική λάμψη του μετάλλου, η υψηλή σχεδίαση και αισθητική που μπορεί να προσφέρει στη διακόσμηση του χώρου
  • Μας αρέσει που ένας βασικός εκπρόσωπος του μοντέρνου design μπορεί να βρίσκεται σπίτι σας.
  • Μας αρέσει που τα έπιπλα μας μπορούν να γίνουν κομμάτι της καθημερινότητας σας, άρα και του εαυτού σας.

Μοντέρνα μεταλλικά έπιπλα στο χώρο σας, σημαίνει ανανεωμένη διάθεση.

Διάβασε σχετικά