Μπουφέ Armor

Επιβλητικό και ταυτόχρονο λιτό, σχεδόν ιδανικό για να πλαισιώσει τέλεια τόσο το σαλόνι όσο και την τραπεζαρία. Με βασική αλλά όχι μοναδική χρήση του τον άπλετο αποθηκευτικό χώρο που διαθέτει, το μπουφέ κατατάσσεται στα πέντε βασικά έπιπλα του σπιτιού.

Μπουφέ Paradigma

Το μπουφέ ως πρωταγωνιστής του σαλονιού

Μπουφέ Cubric

Το μπουφέ, συνήθιζε να είναι ένα βαρύ άκαμπτο έπιπλο, που στόλιζε την καλή τραπεζαρία και η οικοδέσποινα τεχνηέντως τοποθετούσε εκεί τα σερβίτσια και τα ασημικά της. Πολλές φορές, συνοδευόταν από μία βιτρίνα, ενώ και τα δύο στόλιζαν χειροποίητες δαντέλες. Κυρίαρχο έπιπλο στο σαλόνι, ιδίως τις γιορτινές μέρες, το μπουφέ ξεχώριζε για την επισημότητα του.

Μπουφέ Smart Vertina

Τα μπουφέ στην σύγχρονη εποχή

Μπουφέ Twin

Πλέον τα μπουφέ, έχουν διαφοροποιηθεί τόσο σχεδιαστικά όσο και λειτουργικά, συμβαδίζοντας άριστα, με την εποχή που διανύουμε. Ασφαλώς και είναι τα έπιπλα που εξυπηρετούν την τραπεζαρία και συνολικά την αποθήκευση όσων αφορούν το καθιστικό. Όμως η δυναμική γραμμή και το απέριττο στυλ τους, δε μπορεί να είναι απλά και μόνο χρήσιμο στο σαλόνι. Είναι πολλές οι φορές που χρησιμοποιείται ως εντυπωσιακό έπιπλο εισόδου, ως έπιπλο τηλεόρασης ή ως κύριο έπιπλο στην κρεβατοκάμαρα.

Δείτε λοιπόν πέντε εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους, μοναδικές προτάσεις σε μπουφέ, που θα μπορούσαν να ενσωματωθούν και στο δικό σας χώρο…

Μπουφέ Libera

Διάβασε σχετικά