Εναλλακτικές προτάσεις για το κομοδίνο, που δίνουν άλλο αέρα στη κρεβατοκάμαρα σας

Κομοδίνα Open

Πολύ συχνά, τα κομοδίνα παραμελούνται σε σχέση με την υπόλοιπη διακόσμηση του υπνοδωματίου, καθώς θεωρούνται ως κάτι που “αναγκαστικά προστίθεται” στο χώρο. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική! Αν προσέξουμε ορισμένες λεπτομέρειες και επιλέξουμε το κομοδίνο σύμφωνα με το προσωπικό μας γούστο και τις εργονομικές ανάγκες του χώρου μας, τότε είναι σίγουρο ότι το αποτέλεσμα θα μας ανταμείψει.

Μοντέρνα κομοδίνα ιδιαίτερου αλλά λιτού σχεδιασμού.

Για να ξεφύγουμε από τις συμβατικές επιλογές αναφορικά με το κομοδίνο που θα προσθέσουμε στο ζεστό μας υπνοδωμάτιο, στη Milanode έχουμε δημιουργήσει μία εξαιρετική συλλογή, από κομοδίνα ιδιαίτερου αλλά λιτού σχεδιασμού που θα λατρέψετε!

Εναλλακτικά κομοδίνα.
Κομοδίνα Fedele.

Ξεκινάμε με τα κομοδίνα Fedele, ιδανική λύση για τους λάτρεις των γεωμετρικών σχημάτων στη διακόσμηση. Αποπνέουν ελευθερία και επιτυγχάνουν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, ενώ ταυτόχρονα προσθέτουν μια μοναδική πινελιά.

Κομοδίνα Open.
Εναλλακτικά κομοδίνα.

Τα κομοδίνα Open προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε χώρο, ακόμη και όταν το υπνοδωμάτιο είναι αρκετά μικρό. Με την προσθήκη ενός μοντέρνου φωτιστικού, όπως βλέπετε, το κομοδίνο αποκτά ακόμη πιο επιβλητικό χαρακτήρα.

Κομοδίνα Eva.
Μοντέρνα κομοδίνα.

Η σειρά Eva συνδυάζει τη λάκα με το ξύλο και η αρμονική τους συνύπαρξη προσφέρει φως και ιδιαίτερο χαρακτήρα σε ολόκληρη την κρεβατοκάμαρα. Μαζί με το κομοδίνο, σας προτείνουμε να ολοκληρώσετε το σύνολο με τη συρταριέρα Eva, για ένα πραγματικά ξεχωριστό αποτέλεσμα.

Εναλλακτικά κομοδίνα.
Βοηθητικό τραπεζάκι Andorra.

Το βοηθητικό τραπεζάκι Andorra προσφέρει μία ακόμη ευέλικτη λύση για όσους επιθυμούν να ξεφεύγουν από τις νόρμες. Αυτό το έπιπλο χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως, ενώ μπορεί να καλύψει την ανάγκη ενός κομοδίνου στο υπνοδωμάτιο με απλότητα και εκλεπτυσμένη κομψότητα.

Εναλλακτικά κομοδίνα.
Βοηθητικό τραπεζάκι Ganser.

Η φύση σας ενθουσιάζει; Το ξύλο είναι η απόλυτη αδυναμία σας; Τότε τι καλύτερο για την κρεβατοκάμαρά σας από το τραπεζάκι Ganser! Λιτό, απέριττο και εξαιρετικά καλαίσθητο, εναρμονίζεται με το χώρο και δένει εκπληκτικά με ξύλινες (και όχι μόνο) δημιουργίες!

Κομοδίνα Fly.
Εναλλακτικά κομοδίνα.

Τέλος, τα κομοδίνα Fly, μια ακόμη πρόταση της Milanode με retro χαρακτήρα αυτή τη φορά, είναι μία λειτουργική, όμορφη και πρακτική λύση για το υπνοδωμάτιο. Δώστε στο υπνοδωμάτιό σας αυτό ακριβώς που χρειάζεται !!!

Δείτε την πλούσια συλλογή μας σε μοντέρνα κομοδίνα.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *