Μοντέρνες καρέκλες τραπεζαρίας που εντυπωσιάζουν

Ξύλινες καρέκλες
karekles trapezarias
Δερμάτινες καρέκλες Kasper

Αν η ιστορία του σχεδιάσμου, απέδιδε βραβείο στο επιπλο που έχει αποσπάσει την προσοχή ανά τους αιώνες, τότε με βεβαιότητα αυτό, θα ήταν η καρέκλα. Οι σχεδιαστές του επίπλου, βάλθηκαν τότε και τώρα να δημιουργήσουν τις πιο εργονομικές, τις πιο καλαίσθητες, τις πιο πρωτότυπες καρεκλες. Με κύρια αφετηρία τον 20ο αιώνα, ο μοντέρνος σχεδιασμός απογειώνεται μέχρι τις μέρες μας, αφού νέα υλικά, χρώματα και καινοτόμες ιδέες, στελεχώνουν τις καρέκλες των ονείρων μας. Καρέκλες δερμάτινες, μεταλλικές,  κατασκευές από Plexiglass, μπορούν άνετα να σταθούν στο χώρο αυτόνομα ή σε συνδυασμό με ένα ανάλογου ύφους τραπέζι.

Μοναδικές καρέκλες που ξωχωρίζουν!

karekles trapeziouΠόσες φορές δεν έχουμε ακούσει τον εαυτό μας, εμμέσως πλην σαφώς να διεκδικεί και να ξεχωρίζει λέγοντας «αυτή είναι η καρέκλα μου», κτητική αντωνυμία που δεν συνοδεύει τόσο συχνά τα υπόλοιπα έπιπλα. Η καρέκλα ή αλλιώς το κάθισμα έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο έπιπλο, εξαιτίας του γεγονότος ότι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Όσο πιο αγαπημένο όμως γίνεται κάτι, τόσο οι απαιτήσεις μας από αυτό αυξάνονται και όσο πιο πολλές απαιτήσεις μας πληρεί, τόσο πιο αναπόσπαστο γίνεται. Σχέση αμφίδρομη σαν μαθηματική πράξη, όπου οι αριθμοί είναι οι ανθρώπινες ανάγκες και το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία της καρέκλας.

Dermatines KareklesΔερμάτινες μοντερνες καρέκλες karekles
υφασμάτινες καρέκλες τραπεζαρίας

Για να δούμε όμως τώρα τις απαιτήσεις μας, να ενσωματώνονται σε μία πιο συγκεκριμένη κατηγορία καθισμάτων. Σε καρέκλες για την τραπεζαρία. Η milanode που εντυπωσιάζει με την ιδιαίτερη συλλογή της σε επιπλα τραπεζαριας, προτείνει αυτή τη φορά μοντέρνες καρέκλες που ανταποκρίνονται και στην εργονομία και στην καλαισθησία αλλά και στην πρωτοτυπία που επιθυμείτε. Επιλέξτε δερμάτινες καρέκλες ή καρέκλες από ξύλο ή μέταλλο και ανταμείψτε το επιλεκτικό σας γούστο. Επιλέξτε ακόμη την απόχρωση που θα θέλατε αφού πρώτα συνδυάσετε την επιλογή σας με τη διακόσμηση της τραπεζαρίας σας. Επιλέξτε με λίγα λόγια αυτό που φανταζόσασταν  και που τώρα είναι μπροστά σας. Η ιδανική για εσάς καρέκλα. Επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα της εταιρείας και που ξέρετε, ίσως και παραπάνω από μία να είναι τελικά για εσάς η ιδανική καρέκλα.

μοντέρνες δερμάτινες καρέκλες Impe  dermatines karekles

Δερμάτινη καρέκλα Diva  Karekles

monternes karekles  karekles

karekla metallikh

Karekles Eol

ξύλινες καρέκλες

Karekles ξύλινες

dermatines karekles

Karekles

Karekles plexiglass

Σχετικά Άρθρα

2 comments

  1. Ενδιαφέρομαι για τις καρέκλες kasper .Μπορείτε να μου πείτε τιμή και αν υπάρχουν σε λευκό?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *