Μοντέρνες τραπεζαρίες, πέντε μοναδικά στυλ

Τραπεζαρία Viking η “διαχρονική” :  Τραπέζι από μασίφ καρυδιά με satine μεταλλικά ή ξύλινα πόδια, είναι η διαχρονική πρόταση της Milanode για τον χώρο της τραπεζαρίας  σας. Ένα πραγματικά μοναδικό έπιπλο, σε διάφορες διαστάσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και με τη σφραγίδα του ξεχωριστού, αφού κάθε καπάκι είναι μοναδικό. Πρόκειται για ένα ζωντανό οργανισμό από κορμούς καρυδιάς που θα φιλοξενήσει όμορφα από το πιο απλό, μέχρι το πιο επίσημο γεύμα σας.

μοντέρνες τραπεζαρίεςΜοντερνες τραπεζαριες

Τραπεζαρία Milena η “ευέλικτη'” :  Τραπέζι σε χρώμα καρυδιάς, σε λάκα ή κρύσταλλο βασισμένη σε μία πολύ ιδιαίτερη  βάση, που επίσης μπορεί πάρει την απόχρωση της επιλογής σας. Στο σταθερό της καπάκι, μπορούν το τοποθετηθούν μία ή δύο κρυφές προεκτάσεις έτσι ώστε τα πληθωρικά γεύματα που θα φιλοξενήσει στο μέλλον να χωρούν άνετα και όταν αυτά ολοκληρωθούν, η θέση της στο καθιστικό σας, να είναι πάλι διακριτική και φίνα.

Μοντέρνες τραπεζαρίες

Τραπεζαρία Polo η “μοντέρνα” : Τραπέζι σε πολύ μοντέρνο ύφος, με εντυπωσιακό πόδι και ιδιαίτερο design. Αν έχετε σαφή προτίμηση στο μοντέρνο έπιπλο, τότε η συγκεκριμένη τραπεζαρία, με τις τροποποιήσεις σε χρώμα και υλικό που θα τη φέρουν στα μέτρα σας, είναι η ιδανική για εσάς. Εντυπωσιακή και σύγχρονη, μπορεί να αναβαθμίσει από πλευράς design οποιοδήποτε καθιστικό και αν συνδυαστεί με τη σωστή καρέκλα, τότε μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει επιτομή στυλ και κομψότητας.

μοντέρνα τραπεζια

Τραπεζαρία Elegant η “ιδιαίτερη” : Τραπέζι σε χρώμα καρυδιά με μία ή δύο προεκτάσεις, που ανταποκρίνεται μόνο στο ιδιαίτερο και καλό γούστο. Η συγκεκριμένη τραπεζαρία, καθότι απλή μεν, ιδιαίτερης βάσης δε, μπορεί να συνδυαστεί με την πιο απλή καρέκλα και να δώσει ένα ήσυχο φίνο αποτέλεσμα στο χώρο της τραπεζαρίας σας αλλά και με μία πιο περίτεχνη και έτσι απλά να εντυπωσιάσει.

ξυλινες τραπεζαριες

Τραπεζαρία Versus η “πολυτελής”: Τραπεζι με μαύρο κρύσταλλο και εντυπωσιακή μεταλλική βάση σε σχήμα V. Οι τραπεζαρίες με κρύσταλλο απευθύνονται στο φίνο γούστο και στη πολυτελή φύση σας.  Όταν πρόκειται δε για μαύρο κρύσταλλο τότε το υπερθέαμα που μπορεί να δημιουργηθεί στην τραπεζαρία σας είναι φαντασμαγορικό. Ακόμα και αν δεν ενδείκνυται για τα πρόχειρα καθημερινά γεύματα, με λίγη προσοχή μπορεί να δημιουργήσει μία πολυτελή καθημερινότητα σε κάθε σας γεύμα!

μοντέρνες τραπεζαρίες

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *