Προλάβετε την πολυθρόνα!

Αν μπορούσε να καταγραφεί η συνταγή, για μια τέλεια βραδιά χαλάρωσης στο σπίτι, τότε σίγουρα το πρώτο συστατικό θα ήταν η πολυθρόνα .

Οι πολυθρόνες είναι το πλέον άνετο κάθισμα μέσα στο καθιστικό για κάθε μέλος μιας οικογένειας. Είναι το πρώτο που “κατοχυρώνεται” και το τελευταίο που “αποδεσμεύεται” ύστερα από πολλές ώρες χαλάρωσης με ένα σταυρόλεξο, ένα βιβλίο ή μία ωραία ταινία. Η άνεση δεν είναι όμως το μοναδικό προτέρημα που καθιστά μια πολυθρόνα έπιπλο-κλειδί για ένα σαλόνι. Μία ιδιαίτερη πολυθρόνα, δερμάτινη ή υφασμάτινη, ολοκληρώνει όμορφα την αγκαλιά που ξεκινάει συνήθως ένας καναπές, ενώ παράλληλα διαχωρίζει αρμονικά το καθιστικό, σε σαλόνι και τραπεζαρία.

Για πολλούς από εμάς, ειδικά τα παιδιά, η ιδανική ιδέα της χαλάρωσης σε μία πολυθρόνα, μπορεί να περιλαμβάνει ζεστή σοκολάτα ή ακόμα και παγωτό. Γι’ αυτό βρείτε ό,τι σας ταιριάζει, σε δέρμα ή ύφασμα, που να καθαρίζεται εύκολα τοπικά, με στεγνό καθάρισμα ή αφαιρούμενο στο πλυντήριο. Και αν η μία, ίσον καμία, τότε φτιάξτε ένα όμορφο ζευγάρι από δύο μοντέρνες πολυθρόνες και κάντε τις το σήμα κατατεθέν του σαλονιού σας.

Στην εταιρεία Milanode, μπορείτε να βρείτε μία ολοκληρωμένη σειρά από πολυθρόνες, σε προτάσεις που κάλλιστα μπορείτε να υιοθετήσετε και στο δικό σας σπίτι.  Εσείς δεν έχετε παρά να αποφασίσετε τι τύπος πολυθρόνας αντιπροσωπεύει την ιδανική βραδιά χαλάρωσης για εσάς!

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *