Ιδιαίτερες πολυθρόνες για το σαλόνι σας

πολυθρόνες, politrones

polithrones, πολυθρονεςΚαρέκλα ή πολυθρόνα, πολυθρόνα ή καναπές; Μάχη άνιση θα μπορούσε κάποιος να πει γιατί παρόλο που πρόκειται  για τρία καθιστικά επιπλα, οι πολυθρονες  κερδίζουν στα σημεία. Σε σχέση με την καρέκλα για παράδειγμα, η άνεση και η επιβλητικότητα μιας  πολυθρόνας, εξασφαλίζουν την προτίμησή μας. Εκεί θα προτιμήσουμε να καθίσουμε και για εκείνη θα βαλθούμε να βρούμε την καλύτερη θέση στο χώρο. Αντίστοιχα, σε σχέση με τον καναπέ, είναι εξίσου αναπαυτική αλλά πολύ πιο ευέλικτη, αφού μπορεί να ενσωματωθεί άψογα σε ένα μικρό σαλόνι , ακόμη και σε ένα υπνοδωμάτιο.

polithrones, πολυθρονεςπολυθρόνες, politronespolithrones, πολυθρόνες

Δεν είναι τυχαίο ότι η προέλευση της πολυθρόνας είναι ο θρόνος. Τα χρόνια πέρασαν και ο πρώην «θρόνος», διατήρησε το κύρος  και την άνεση του, αλλά εξέλιξε την κατασκευή του. Έτσι, εκτός από ξύλινες, σήμερα έχουμε σύγχρονες μοντέρνες πολυθρόνες από μεταλλικούς σωλήνες, χυτά υλικά και από διάφορα είδη πλαστικών. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ο σχεδιασμός  του επίπλου οφείλεται μόνο στις πολυθρόνες, αλλά σίγουρα πολλοί ήταν οι σχεδιαστές που αναδύχθηκαν και ξεχώρισαν μέσα απ’ τον σχεδιασμό τους. Πρόκειται για πολύ δημοφιλή επιπλα, που η ιστορία μόνο να δικαιώσει μπορεί, αφού ικανοποιούν το αισθητικό αλλά και το λειτουργικό κομμάτι ενός επίπλου.

polithrones, πολυθρόνες

Αν λοιπόν η καθημερινότητα σας εξαντλεί, και η μοναδική σας σκέψη είναι πότε θα επιστρέψετε σπίτι για να ξεκουραστείτε, συνδυάστε τη χαλάρωση σας με μία δόση πολυτέλειας και επιλέξτε να συμπεριλάβετε στα επιπλα σαλονιου σας, πολυθρόνες από την εταιρεία milanode. Σε όλους μας αρέσουν οι αναπαυτικές πολυθρόνες, τι είναι όμως αυτό που θα μας βοηθήσει να επιλέξουμε την ιδανική για εμάς. Είναι αυτό το «κάτι» ξεχωριστό, που θα κερδίσει το ενδιαφέρον μας. Αν αυτό είναι η αγάπη μας για την  πολυτέλεια τότε οι δερμάτινες πολυθρόνες είναι ιδανικές για εμάς. Αν είναι η επιθυμία μας για κάτι ιδιαίτερο στο σχεδιασμό, τότε η επιλογή θα «φωνάζει», πως το νέο έπιπλο του σαλονιού μας δε θα περάσει από κανένα απαρατήρητο. Αν πάλι είναι και τα δύο, τότε μη βιαστείτε, δεν χρειάζεται να καταλήξετε αμέσως, αφήστε την ίδια την πολυθρόνα να διεκδικήσει την προτίμηση σας…

Πολυθρόνες, polithronesPolithrones, πολυθρονεςπολυθρόνες, Polithrones

polithrones, πολυθρόνα

πολυθρόνες, Polithrones

polithrones, πολυθρονες

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *