Χρωματιστές Πολυθρόνες: Ανανεώστε το χώρο σας επενδύοντας σε λεπτομέρειες

Πολυθρόνα Jamaica

Αναζητάτε την πολύτιμη ισορροπία ανάμεσα στο κλασικό και το μοντέρνο; Επιθυμείτε να ξεχωρίσετε μέσα από τη διακόσμηση του σπιτιού σας, αλλά διατηρώντας παράλληλα την αρμονία στο χρώμα και το στυλ; Μία εξαιρετική λύση αποτελεί η προσθήκη μίας πολυθρόνας με statement χρώμα.

Σε αντίθεση με τις συμβατικές δομές και υφές, τώρα πλέον στο σαλόνι σας υπάρχει η δυνατότητα να προσθέσετε κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Μέσα σε ένα σαλόνι, όπου επικρατεί κατά τα άλλα η ομοιομορφία ως προς τη χρωματική παλέτα της διακόσμησης, μία πολυθρόνα με χρώμα είναι ικανή να προσθέσει ιδιαίτερο χαρακτήρα και να σας βοηθήσει να κάνετε το προσωπικό σας statement.Φανταστείτε τη σαν ένα κόσμημα σε ένα μονόχρωμο σύνολο, πόσο εντύπωση μπορεί να κάνει.

Βάλτε λοιπόν την σφραγίδα της προσωπικότητάς σας στο χώρο του σαλονιού, τολμώντας να προσθέσετε μία ιδιαίτερη πολυθρόνα με χρώμα από την συλλογή της Milanode!

Χρωματιστές πολυθρόνες.
Πολυθρόνα Patch.

Η πολυθρόνα Patch αποπνέει έναν χαρακτήρα μοναδικό ωστόσο εκκεντρικό, ενώ ταυτόχρονα προσδίδει στο χώρο αυτό που αναζητάμε, το εντυπωσιακό.

Πολυθρόνα Ornella.
Χρωματιστές πολυθρόνες.

Μια ακόμα μοντέρνα επιλογή είναι και η πολυθρόνα Ornella. Καθαρές γραμμές, εργονομία , δυναμικό σχήμα και όλα αυτά με τη δυνατότητα επιλογής του χρώματος.

Χρωματιστές πολυθρόνες.
Μοντέρνες πολυθρόνες.

Για όσους πραγματικά τολμούν να ξεχωρίσουν, η πολυθρόνα Brouco προσφέρει μία χαρούμενη νότα στο σαλόνι.

Χρωματιστές πολυθρόνες.
Πολυθρόνα Jolly.

Η πολυθρόνα Jolly μπορεί να συνδυαστεί πρακτικά με οποιοδήποτε καθιστικό, ενώ επιλέγοντας δύο τέτοιου τύπου πολυθρόνες, μπορείτε να επιτύχετε ένα ακόμη πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Χρωματιστές πολυθρόνες.
Πολυθρόνα Jamaica.

Πολυθρόνα Jamaica

Χρωματιστές πολυθρόνες.
Πολυθρόνα Cuba.
Πολυθρόνα Cuba.
Χρωματιστές πολυθρόνες.

Πολυθρόνα Cuba

Ανανεώστε το χώρο σας με στοχευμένες αγορές, οι οποίες θα προσδώσουν χρώμα και ζωντάνια στο σαλόνι με μία εξαιρετική πινελιά διακόσμησης! Επισκεφθείτε τα showrooms μας και διαλέξτε την πινελιά που θα σας μαγέψει!

Δείτε την πλούσια συλλογή μας σε χρωματιστές πολυθρόνες.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *