Νεα συνεργασία με την Ιταλική εταιρία Maxdivani

δερμάτινοι καναπεδες, epipla saloniou milanodeΚαι επειδή το καλοκαίρι, μόνο ευχάριστα νέα μπορεί να επιφυλάσσει, η εταιρία Μilanode, με χαρά ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία, που πολύ της ταιριάζει. Πρόκειται για την επί 50 χρόνια  στο χώρο του επίπλου, ιταλική εταιρία Maxdivani. Η εμμονή της εταιρίας με την άριστη ποιότητα και τις ανταγωνιστικές τιμές που προσφέρει, αξίζουν σίγουρα την προσοχή μας.


epipla, dermatinoi kanapedes, καναπές liveΒασική της αρχή, είναι η  ακρίβεια στη διαλογή των υλικών αλλά και στην άρτια φυσική επεξεργασία τους, πράγμα που την έχει καθιερώσει ηγέτη στο χώρο. Υφάσματα, μικρο-ίνες αλλά κυρίως δέρμα είναι οι επενδύσεις που για σειρά ετών πραγματεύεται. Το δέρμα, το οποίο αποτελεί και ταυτότητα για την εταιρία, είναι ένα υψηλά ποιοτικά υλικό, ευχάριστο στην αφή, που παραμένει ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι. Φιλικό με το χρόνο και τους εξωτερικούς παράγοντες, μας προκαλεί να γίνει μέρος της καθημερινότητας μας.

epipla, dermatinoi kanapedes, καναπές Habart epipla, dermatinoi kanapedes, καναπές Store
Δερμάτινοι καναπέδες λοιπόν, μία πραγματική επένδυση στην ποιότητα και σε ελκυστική τιμή, από την Milanode θα αποζημιώσουν και τους πιο απαιτητικούς. Συνδυάστε εύκολα μοναδική απλότητα αλλά και αδιαμφισβήτητη πολυτέλεια.

dermatinoi kanapedes, epipla maxdivani kanapedew, salonia, saloni, epipla salonioy

Πατήστε εδώ και δείτε την πλούσια συλλογή μας σε επιπλα σαλονιού και σε δερμάτινους καναπεδες.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *