Οι εκπτώσεις συνεχίζονται εώς και 70%

Διανύουμε τις θερμότερες ημέρες του καλοκαιριού και οι Εκπτώσεις στον κόσμο του επίπλου καλά κρατούν . Η εταιρεία  Milanode, σταθερή εκπρόσωπος του μοντέρνου επίπλου, με βασικό κίνητρο της ανάπτυξης της, τη σχέση “ποιότητας-τιμής”, ανακοινώνει και επίσημα πλέον το 70% έκπτωση, στις περισσότερες από τις τιμές των επίπλων της.

Μοντέρνες τραπεζαρίες

Μοντέρνες κρεβατοκάμαρες

Μέσα στα showroom της εταιρείας, βρίσκονται στημένα όσο το δυνατόν περισσότερα από τα αγαπημένα σας έπιπλα σπιτιού, τα οποία και μπορείτε πλέον να αποκτήσετε μέχρι και στο 70% της αρχικής τους τιμής. Καναπέδες δερμάτινοι, υφασμάτινοι, πολυθρόνες, τραπεζαρίες, καρέκλες και φυσικά όλη η σειρά για το στήσιμο μίας σύγχρονης κρεβατοκάμαρας.

Εκπτώσεις σε μοντέρνα έπιπλα
Εκπτώσεις σε μοντέρνα έπιπλα

Και επειδή τα βασικά μόνο έπιπλα δεν αρκούν για να ολοκληρωθεί η στελέχωση του χώρου που πιθανόν προετοιμάζετε, μικροέπιπλα όπως κονσόλες, βιβλιοθήκες, Τ.V stand, κ.α, αλλά και φωτιστικά και όλη η διακόσμηση που θα σας προτείνουν οι σύμβουλοι διακόσμησης της εταιρείας, βρίσκονται επίσης σε απόλυτα προσιτές τιμές.

μοντέρνες κονσόλες

Όσοι από εσάς λοιπόν επιστρέψατε ξεκούραστοι ή δεν καταφέρατε να φύγετε ακόμη για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, προγραμματίστε άμεσα μία εξόρμηση όχι στο ένα αλλά και στα τρία showroom της εταιρείας, για να πάρετε πολλές ιδέες και λύσεις αλλά και να δείτε από κοντά όσο το δυνατόν περισσότερα από τα μοντέρνα έπιπλα που αφήνει στη διάθεση του κοινού η εταιρεία.

Επώνυμα φωτισικά

Σας περιμένουμε , στον μοναδικό κόσμο της Milanode…

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *