Ιταλικά έπιπλα απο την εταιρία Antonello Italia

italika epiplaΠρόκειται για ακόμα μία επιτυχημένη συνεργασία, της milanode, με την οποία έχει εδραιώσει όλο και περισσότερο τη σχέση της με τα ιταλικά έπιπλα. Η εν λόγω εταιρεία, είναι πάνω από 40 χρόνια στο χώρο με πολλές γνώσεις και εμπειρία πάνω στο σύγχρονο έπιπλο και παράγει μια μεγάλη ποικιλία από μοντέρνα έπιπλα που αποπνέουν ποιότητα και class. Αν υπήρχε μυστικό, αυτό θα ήταν ο τέλειος συνδυασμός μεταξύ αισθητικής, κορυφαίων υλικών και εξαιρετικής μεθόδου σχεδιασμού.Το αποτέλεσμα;

Μία σειρά από πραγματικά εξαίσια και κομψά επιπλα.

italika epiplaitalika epiplaitalika epipla

italika epiplaitalika epiplaitalika epipla

Βλέποντας την πλούσια συλλογή της Antonello Italia, διακρίνει κανείς την ανυπαρξία περιττών και φλύαρων προσθηκών. Μαξιλαράκια,επενδύσεις και περίτεχνη διακόσμηση είναι στοιχεία που δε θα βρείτε εδώ. Η εικόνα που έχουμε ισοδυναμεί με μία συναρπαστική μινιμαλιστική εμφάνιση, ισχυρών καλοφτιαγμένων επίπλων που ενσωματώνονται σε οποιοδήποτε χώρο. Μετατρέψτε την εικόνα αυτή σε έπιπλα σπιτιού, και δείτε ακόμη και τις καθημερινές, κοινές σας στιγμές να αποκτούν ποιότητα και να γίνονται εξαιρετικές. Τραπεζια για το καθιστικό, την τραπεζαρία, καρεκλες, βιβλιοθήκες και έπιπλα τηλεόρασης, είναι μόνο τα βασικά της συλλογής.

 italika trapezia

italika trapezia

Εκτός από μοντέρνα έπιπλα, μην αμελήσετε να συμπεριλάβετε στις επιλογές σας, σύγχρονα βοηθητικά έπιπλα και αντικείμενα της εταιρείας που θα ανανεώσουν τη διακόσμηση του χώρου σας. Minimal διάθεση και λιτός σχεδιασμός σε καθρέφτες, τραπεζάκια, σκαμπώ, κονσόλες και πολλά πολλά άλλα.

epiplamonterna epipla monterna epipla

Η προέλευση και μόνο της σειράς, πιστοποιεί ποιότητα και άριστο σχεδιασμό. Είδατε υπέροχες επιλογές για το σπίτι και το γραφείο σας. Είδατε ιταλικά έπιπλα και αντικείμενα που αξίζουν το θαυμασμό μας, τώρα επιλέξτε τα για το δικό σας χώρο.

ιταλικα επιπλα

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *