Νέα συνεργασία με την Ιταλική εταιρία Sovet Italia

italika epipla milanodeΗ εταιρία Sovet Italia ιδρύθηκε στο τέλος της δεκαετίας του ’80, την περίοδο στην οποία το γυαλί έγινε πρωταγωνιστής στην αγορά επίπλων. Η σύγχρονη τεχνική επεξεργασίας του γυαλιού επιτρέπει την ένωση της μέγιστης καλλιτεχνικής έκφρασης με καινοτόμα και λειτουργικά προγράμματα, που συνδυάζουν την παράδοση, τις προηγμένες τεχνολογίες και το σύγχρονο σχέδιο. Ήδη από τη δεκαετία του ’90 η εταιρία επιβεβαιώνεται ως πρωτοπόρος στον τομέα, χάρη στη σειρά των προϊόντων της που ξεχωρίζουν για  την πρωτοτυπία των μορφών και των χρωμάτων της.

italika epipla milanode

Ιταλικά έπιπλα Sovet Italia

Κατά τη διάρκεια των επόμενων ετών η Sovet εξέτασε νέες και πρωτοποριακές λύσεις για την χρήση του γυαλιού και το 2003, μαζί με το στούντιο Altherr Lievore Molina, της συλλογής DIVETRO πραγματοποίησε μια πραγματική κρίσιμη καμπή για την επιχείρηση με τη νέα της συλλογή, η οποία αντιπροσωπεύει ένα φιλόδοξο ερευνητικό πρόγραμμα με επιτυχημένες σχεδιαστικά και τεχνολογικά καινοτομίες, που χαρακτηρίζεται από το κομψό μινιμαλισμό του στούντιο Altherr Lievore Molina.

Altherr Lievore Molina Gianluigi Landoni

epipla milanode, Καθρέφτης Vertigo

Τα τελευταία χρόνια η SOVET αντιλαμβάνεται την ανάγκη να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις μιας ευρύτερης και απαιτητικής αγοράς. Από την προηγούμενη εμπειρία της και με τη συνεργασία της  με τον αρχιτέκτονα Gianluigi προέκυψε η νέα σειρά προϊόντων της, η οποία είναι επίσης εντυπωσιακή.

italika epipla, trapezi Palace

italika epipla, trapezi Party

Σήμερα, η Sovet έχει τομέα παραγωγής 9000 τετραγωνικών μέτρων και τα προϊόντα της πωλούνται σε πάνω από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.

italika epipla

Αποστολή της εταιρίας Sovet είναι να επιτυγχάνει κάθε φορά υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα και να αυξάνει όσο το δυνατόν περισσότερο τη γοητεία του γυαλιού, το οποίο χρησιμοποιεί ως βασικό υλικό. Παράλληλα, η εταιρία Sovet είναι φιλική προς  το περιβάλλον, χρησιμοποιώντας προνομιακές και οικολογικές μεθόδους επεξεργασίας γυαλιού, μειώνοντας την εκπομπή και την χρήση ρυπογόνων ουσιών καθώς και αναπτύσσοντας ένα ανακυκλώσιμο σύστημα συσκευασίας.

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας Sovet Italia

Πατήστε εδώ για να δείτε όλη μας τη συλλογή σε Ιταλικά έπιπλα τραπεζαρίας.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *