Νεο Show room milanode στο Μαρούσι

μοντερνα επιπλα milanode

Τη μεγάλη της αγάπη για το χώρο του επίπλου και τη σύγχρονη διακόσμηση , δηλώνει για ακόμη μία φορά η εταιρεία milanode. Και επίσημα πλέον με μεγάλη της χαρά, παρουσιάζει ένα νέο χώρο φιλοξενίας των επίπλων της, στο ολοκαίνουριο κατάστημα επί της λεωφόρου Κηφισίας 189, στο Μαρούσι. Ένας εντυπωσιακός πολυχώρος τριών επιπέδων, που προτείνει δυναμικές ιδέες αγοράς σε μοντέρνα έπιπλα και αξεσουάρ για όλους τους χώρους του σπιτιού (σαλόνι, τραπεζαρία, κρεβατοκάμαρα).

Νέες συλλογές σε μοντέρνα έπιπλα και φωτιστικά

επιπλα διακοσμηση milanodeΤο νέο κατάστημα της milanode που βρίσκεται ήδη στη διάθεση του κοινού, προσφέρει στην αγορά τη γνωστή ποιότητα και τον εξαιρετικό σχεδιασμό των προϊόντων milanode. Στο νέο αυτό χώρο, φιλοξενείται μία μεγάλη συλλογή επίπλων, φωτιστικών και διακοσμητικών αντικειμένων, σε σχέδια που ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα, διασφαλίζοντας στο ακέραιο, υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Επιπλέον, στη διάθεση του κοινού μέσω του νέου αυτού καταστήματος βρίσκεται και η κατασκευαστική σειρά επίπλων της milanode. Μία μοναδικά σχεδιασμένη σειρά επίπλων από εξαιρετικούς επαγγελματίες στο χώρο της κατασκευής, με έμφαση στην ακρίβεια και το δυναμικό design, ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου που θέλει να μετατρέψει το σπίτι του σε έναν άνετο χώρο έκφρασης, χαλάρωσης και αισθητικής.

milanode new show room

Πάνω απ ‘όλα όμως η milanode, με το τρίτο στη σειρά νέο της κατάστημα, αποκαλύπτει τη σταθερή της πρόθεση να είναι μία εταιρεία ευέλικτη στις απαιτήσεις των εποχών, που μολονότι δύσκολες, εκείνη να παραμένει σταθερή διαχρονική αξία στο χώρο του επίπλου. Επισκεφτείτε το νέο κατάστημα της milanode στη λεωφόρο Κηφισίας και ενημερωθείτε για τις τελευταίες τάσεις της αγοράς αλλά και για ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης για κάθε γωνία του σπιτιού σας από τους συμβούλους – διακοσμητές μας.

Περάστε μια βόλτα από το κατάστημα και δείτε τι μπορεί να κάνει η milanode για εσάς!

milanode new show room

milanode new show room

milanode new show room

milanode new show room

milanode new show room

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *