Παρουσίαση της Milanode στο περιοδικό ελληνικό σπίτι. Διαβάστε τι έγραψαν για εμάς:

“Πιστή στην άποψη ότι το σπίτι είναι το προσωπικό μας καταφύγιο η εταιρεία Μilanode βάζει στοίχημα ότι μπορεί με τις προτάσεις της να το μετατρέψει σε ένα χώρο χαλάρωσης, άνεσης και υψηλής αισθητικής. Και το κερδίζει επάξια! Είναι από τις λίγες εταιρίες επίπλου που ξέρουν με συνέπεια και επιμονή να υπηρετούν τον τομέα του επίπλου και της διακόσμησης.
Από το 1999 μέχρι σήμερα η εταιρεία Μilanode προσφέρει ολοκληρωμένες μελέτες επίπλωσης και διακόσμησης, που ανταποκρίνονται στην ανάγκη για αρμονία και λειτουργικό design στο χώρο που ζούμε. Για το λόγο αυτό και σε πείσμα των καιρών δημιούργησε πρόσφατα ένα ολοκαίνουριο κατάστημα επί της Λεωφόρου Κηφισίας 189, στο Μαρούσι. Έναν πολυχώρο τριών επιπέδων, όπου μπορείτε να βρείτε μια πλούσια γκάμα από έπιπλα και φωτιστικά καθώς και μοναδικές συλλογές από γνωστούς και διεθνώς αναγνωρισμένους οίκους. Προϊόντα με μοντέρνο ύφος και απαράμιλλη ποιότητα για κάθε χώρο του σπιτιού, σε σχέδια που απαντούν σε όλα τα γούστα, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές! Ακόμη έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε μια μοναδική σειρά επίπλων, κατασκευασμένη από εξαιρετικούς επαγγελματίες με δυναμικό σχεδιασμό αλλά και δημιουργικές λύσεις για κάθε σύγχρονο σπίτι.
Η Μilanode με σταθερά βήματα στο χώρο του επίπλου, του φωτιστικού και γενικά της διακόσμησης κατατάσσεται πλέον στις πιο αξιόπιστες και σταθερές εταιρίες του κλάδου. Βασικό πλεονέκτημά της, που την κάνει να ξεχωρίζει από τις άλλες εταιρείες του χώρου, αποτελεί η δυνατότητά της να συνδυάζει ποιότητα, υψηλή αισθητική και ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές, καλύπτοντας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη με τον καλύτερο τρόπο.
Κύριος στόχος της είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη που το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας, φροντίζει γι’ αυτό.”

Διάβασε σχετικά