Τραπεζάκι σαλονιού Bellagio με σερβιτόρο και μηχανισμό ανυψωσης


Το σαλόνι είναι ο προσωπικός μας χώρος χαλάρωσης, που βοηθάει στο να ηρεμούμε έπειτα από μία ιδιαίτερα απαιτητική ημέρα. Με την έννοια σαλόνι, ο νους πηγαίνει αυτόματα στον καναπέ. Ένας αναπαυτικός καναπές είναι η αρχή, αλλά σε συνδυασμό με ένα πρακτικό και έξυπνο τραπεζάκι σαλονιού, είναι η ολοκληρωμένη συνταγή χαλάρωσης στο σπίτι.

Τραπεζάκι σαλονιού Sting με δυο σερβιτόρους

Τα σύγχρονα τραπεζάκια σαλονιού παρουσιάζουν εκπληκτικές δυνατότητες και μοναδικές παροχές που μπορούν πραγματικά να μας λύσουν τα χέρια. 

 Συγκεντρώσαμε τις επικρατέστερες από αυτές, για να δείτε πως μπορείτε πολύ εύκολα, να κάνετε και το δικό σας χώρο εργονομικό. 

Τραπεζάκι σαλονιού Cesare με σερβιτόρο και έξτρα αποθηκευτικό χώρο

3 ενδιαφέρουσες προτάσεις για το τραπεζάκι σαλονιού

Κάθε μια από αυτές, εξυπηρετεί βασικές καθημερινές ανάγκες, χωρίς να στερείται στυλ και αισθητικής.

1. Τραπεζάκια σαλονιού με αποθηκευτικό χώρο

Αποθηκευτικός χώρος με μηχανισμό ανύψωσης ή συρταριού, για εκείνα τα καθημερινά απαραίτητα είδη που χρειάζεστε, αλλά αποφεύγετε συνειδητά να είναι εκτεθειμένα στο χώρο. Έτσι όλα όσα θέλετε, είναι εύκολα προσβάσιμα και συγχρόνως τακτοποιημένα.

Τραπεζάκι σαλονιού Gala με μήχανισμό ανύψωσης και συρτάρι για έξτρα αποθηκευτικό χώρο

2. Τραπεζάκια σαλονιού με σερβιτόρο

Εργασία στον αγαπημένο πλέον χώρο όλων το καθιστικό, με τη κατάλληλο τραπεζάκι σαλονιού. Ο σερβιτόρος που διαθέτει, έρχεται στο κατάλληλο ύψος για να φιλοξενήσει την εργασία από το σπίτι.

Τραπεζάκι σαλονιού Metrino με σερβιτόρο και μηχανισμό ανυψωσης

3. Τραπεζάκια σαλονιού που μετατρέπονται σε τραπεζαρία

Κάποιες φορές η τραπεζαρία είναι πολυτέλεια λόγω χώρου για κάποιους. Κάποιες άλλες όμως, το να μπορείς να γευματίσεις στο καθιστικό και να μην χρειάζεσαι τραπεζαρία είναι η πολυτέλεια που τελικά χρειάζεσαι. Τα τραπεζάκια σαλονιού που μετατρέπονται σε τραπεζαρίες και μάλιστα με δυνατότητα ρυθμιζόμενου ύψους, είναι η πρακτικότερη λύση.

Τραπεζάκια σαλονιού που μετατρέπονται σε τραπεζαρίες
Τραπεζάκι Brooklyn και Τραπεζακι Bianca dinner