Κονσόλες που μεταμορφώνονται σε τραπεζαρίες

Έξυπνες και μοντέρνες κονσόλες

κονσολεςΑυτό που κάνει το επιπλο, αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, είναι το γεγονός ότι καταφέρνει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε στιγμή. Και αυτό, δεν ισχύει μόνο όσον αφορά το πρακτικό μέρος του, δηλαδή στο πόσο χρήσιμο και σημαντικό είναι ένα έπιπλο, σε σχέση με τις ανάγκες μας. Το design του εξελίχθηκε τόσο όμορφα, ώστε να μπορεί να επιτύχει πολλά περισσότερα. Να χαρακτηρίζει τη διακόσμηση και να προτείνει εντελώς πρωτοποριακές ιδέες και έξυπνες λύσεις.

Κονσόλες με μηχανισμό προέκτασης

Ευτυχώς για εμάς αλλά και για το σχεδιασμό του επίπλου, υπάρχουν οι κατάλληλοι χώροι του σπιτιού, που εκπέμπουν με μεγάλη ένταση, την ανάγκη τους για αυτό το κάτι παραπάνω. Για επιπλα δηλαδή, που εντυπωσιάζουν και ξεχωρίζουν. Το σαλονι και η τραπεζαρία είναι οι πρώτοι στη λίστα, με αρκετούς όπως η κρεβατοκάμαρα και ο χώρος του γραφείου, να έπονται.

μοντερνες κονσολες
Κονσόλα τραπέζι Ghost, επιπλα τραπεζαρίας Milanode

 κονσολες

Στα αγαπημένα επιπλα σαλονιου, όπως ο καναπές, η τραπεζαρία, οι πολυθρόνες, το τραπεζάκι, έρχεται σήμερα να προστεθεί η κονσόλα. Ένα φίνο, ιδιαίτερου design έπιπλο που πραγματικά χαρακτηρίζει με στυλ το χώρο. Ανήκει στην κατηγορία των βοηθητικών μικροεπίπλων, όχι για τόσο για τη χρήση του, όσο για το μικρό και θαυματουργό όγκο του.

κονσολες, επιπλα σαλονιου   κονσολες επιπλα τραπεζαριας

Μοντέρνες κονσόλες που συνδυάζουν λειτουργικότητα και αισθητική!

Οι κονσολες, κοσμούν συνήθως το χώρο της εισόδου ή μία μικρή αδιαμόρφωτη γωνία του σπιτιού, προσδίδοντας και αποθηκευτικό χώρο και λειτουργικότητα και εξαιρετική αισθητική. Εντυπωσιακό, αλλά όχι τόσο όσο αυτό, που θα ειπωθεί παρακάτω. Με γνώμονα το γεγονός, ότι τα επιπλα οφείλουν να ανταποκρίνονται στην εποχή τους, η εταιρεία milanode προτείνει έξυπνες μοντέρνες κονσολες για κάθε σπίτι. Το «μοντέρνες», αφορά το σχεδιασμό που πολύ σας αρέσει, το «έξυπνες» όμως;

κονσολες τραπεζια κονσολες τραπεζαριες

Όταν η κονσόλα μεταμορφώνετε σε τραπεζαρία!

Πρόκειται για κονσολες που μεταμορφώνονται σε τραπεζαριες! Τώρα μιλάμε για ένα πολυμορφικό στην ουσία έπιπλο, αφού κατ’ επιλογή δική σας, μπορεί να γίνει βασικό σαν τραπεζαρία, ή βοηθητικό σαν απλή κονσόλα. Πώς; Μέσα από μία πολύ απλή και γρήγορη διαδικασία μερικών κινήσεων. Εσείς απλώς προσθέτετε τις καρεκλες και μπροστά σας έχετε την πιο έξυπνη τραπεζαρία. Ο ανασταλτικός παράγοντας « έλλειψη χώρου» καταρρίπτεται και το βαρετά επιπλα ανήκουν πλέον στο παρελθόν…

κονσολες τραπεζια  κονσολες τραπεζαριες

κονσολες τραπεζια  κονσολες τραπεζαριες

Σχετικά Άρθρα

4 comments

 1. καλησπέρα! θα ήθελα να μου δώσετε διαστάσεις για την κοσνόλα “ΖΟΕ” και για την “GOLIA”
  καθώς και τιμές

  ευχαριστώ

  1. Μέσα από μία μεγάλη γκάμα σε χρώματα και ποικιλία σε διαστάσεις, μία κονσόλα επεκτεινόμενη εώς και 2.10 μ μήκος, διαθέσιμη μόνο κατόπιν παραγγελίας, ξεκινάει από 895€.
   Η συγκεκριμένη τιμή, αφορά την κονσόλα Regina σε 90*52/212 μήκος σε φυσικό δρυ. Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή διευκρίνηση σχετικά, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε και πάλι μαζί μας.

   Με εκτίμηση
   Ομάδα Υποστήριξης Milanode

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *