Έξυπνα τραπεζάκια σαλονιού που εξυπηρετούν κάθε σας ανάγκη!

Έπιπλα σαλονιού-πρακτικά τραπεζάκια για το καθιστικό

Το σαλόνι είναι χώρος χαλάρωσης ο οποίος μας βοηθάει να ηρεμούμε μετά από μία κουραστική μέρα. Όμως σαλόνι δεν σημαίνει μόνο καναπές. Το τραπεζάκι του σαλονιου μπορεί να παίζει δευτερέυοντα ρόλο στο σαλονι αλλά η επιλογή του ειναι εξίσου σημαντική με αυτή του καναπέ καθώς τα σύγχρονα τραπεζάκια παρουσιάζουν εκπληκτικές δυνατότητες και μοναδικές παροχές που μπορούν να μας λύσουν τα χέρια.

Πρακτικά τραπεζάκια σαλονιού

Δυνατότητα αποθηκευτικόυ χώρου,μηχανισμός σερβιτόρου,κάβα ποτών,επιπλέον σκαμπώ,τραπέζι ρυθμιζόμενου ύψους ,είναι μόνο μερικές από τις έξυπνες ιδέες που είναι διαθέσιμες για την επιλογή του τραπεζιού στον χώρο του σαλονιού σας.

epipla saloniou,τραπεζάκι σαλονιού Porto
Τραπεζάκι σαλονιού Porto

Οι παρακάτω προτάσεις είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες για το τραπεζάκι του σαλονιού σας καθώς κάθε μια εξυπηρετεί και κάποια βασική αναγκη για τον χώρου του καθιστικού.

epipla saloniou,τραπεζάκι σαλονιού Evenos

Α.Τα τραπεζακια σαλονιου με δυνατότητα αποθηκευτικού χώρου συνήθως με κάποιο συρτάρι είναι μία πολύ καλή λύση για κάποια  αντικείμενα τα οποία χρησιμοποιείτε καθημερινά και θέλετε να τα έχετε εύκολα διαθέσιμα αλλα και συγχρόνως τακτοποιημένα.

Β.Τα τραπεζάκια σαλονιού με σερβιτόρο μπορούν να σας βολέψουν ιδιαίτερα καθως δίνουν τη δυνατότητα να γευματίσετε  άνετα στο χώρο του σαλονιού ή να χρησιμοποιήσετε το laptop, επίσης παρέχουν την δυναατότητα του αποθηκευτικού χώρου.

 epipla saloniou,τραπεζάκι σαλονιού Mezzoepipla saloniou,τραπεζάκι σαλονιού Mezzo

epipla saloniou,τραπεζάκι σαλονιού Gala

epipla saloniou,τραπεζάκι σαλονιού Flatepipla saloniou,τραπεζάκι σαλονιού Caprice

Γ.Τα τραπεζάκια σαλονιού με δυνατότητα ρυθμιζόμενου ύψους μπορούν κάλιστα να μετατραπούν σε τραπέζι φαγητού για μία ώρα ανάγκης.

epipla saloniou,τραπεζάκι σαλονιού Brooklyn epipla saloniou,τραπεζάκι σαλονιού Punto

Δ.Επίσης μια έξυπνη και πρακτική ιδέα είναι η αξιοποίηση του αποθηκευτικού χώρου του τραπεζιού ως κάβα ποτών.

epipla saloniou,τραπεζάκι σαλονιού

Ε.Τέλος τα τραπεζάκια σαλονιού με ενσωματωμένο σκαμπώ μπορουν να σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα σε γιορτές και συγκεντρώσεις φίλων οπού συνήθως προκύπτει ανάγκη για έξτρα καθίσματα.

epipla saloniou,τραπεζάκι σαλονιού Twist

Πατήστε εδώ για να δείτε όλη μας τη συλλογή σε τραπεζάκια σαλονιού.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *