Ας ξεκινήσουμε με ένα γεγονός: Πολύ λίγοι άνθρωποι πλέον, διακοσμούν με σετ επίπλων στις μέρες μας. Και ενώ είναι εύκολο να πέσουμε στην παγίδα ακολουθώντας μια συγκεκριμένη τάση – μοντέρνο, σκανδιναβικό, παραδοσιακό στυλ - οι πιο εντυπωσιακοί χώροι, είναι αυτοί που συνδυάζουν αβίαστα στοιχεία από πολλά στυλ.

Η εφαρμογή του mix’n’match στυλ στο χώρο μας

Ευτυχώς η αγορά έχει τεράστια ποικιλία σε στυλ επίπλων που αυτό είναι θαυμάσιο για όποιον θέλει να εφαρμόσει το συγκεκριμένο στυλ. Η ανάμειξη διαφορετικών περιόδων και στυλ μπορεί να είναι συγκλονιστική αν δεν το έχετε κάνει ποτέ πριν. Συνδυάζοντας διακόσμηση και έπιπλα διαφορετικών στυλ, βοηθάτε το χώρο σας να αποκτήσει ένα ύφος πρωτότυπο και αυθεντικό.

Τρεις απλοί κανόνες, θα σας καθοδηγήσουν εύκολα στα έπιπλα που θα δημιουργήσουν το προσωπικό σας, mix’n’match style.

  1. Κανόνας Νο1

Η αγορά που φιλοξενεί τα έπιπλα είναι μεγάλη. Καλό είναι λοιπόν, να μη μένουμε σε μία εταιρεία αγοράζοντας όλα μας τα έπιπλα από ένα και μόνο κατάστημα που αντιπροσωπεύει ένα συγκεκριμένο στυλ. Συνδυάζοντας καταστήματα, σας είναι πιο εύκολο να συνδυάσετε και τα έπιπλα.

  1. Κανόνας Νο2

Από τα έπιπλα που θα επιλέξετε, φροντίστε περισσότερα από ένα να ανήκουν στο αγαπημένο σας στυλ, αφού σε συνδυασμό με αυτό, θα προστεθούν και τα υπόλοιπα. Τα υπόλοιπα έπιπλα των άλλων στυλ, θα δημιουργήσουν το προσωπικό σας mix’n’match.

  1. Κανόνας Νο3

Aν δε το έχετε επιχειρήσει ξανά, χρησιμοποιήστε δύο ή τρία το πολύ χρώματα στην επιλογή για τη διακόσμηση και τα έπιπλα. Με τον τρόπο αυτό, το mix’n’match στυλ, θα βρει εύκολα έδαφος και μάλιστα εύφορο, για να εντυπωσιάσει.