Τραπεζάκια σαλονιού Stefano

Το σαλόνι αποτελεί τον πυρήνα του σπιτιού σας, τον χώρο όπου μοιράζεστε στιγμές χαράς και χαλάρωσης με τους αγαπημένους σας. Και ποιο στοιχείο διακόσμησης και πρακτικότητας μπορεί να δώσει τον ιδανικό τόνο σε αυτόν τον χώρο από ένα τραπεζάκι σαλονιού!

Τετράγωνα τραπεζάκια σαλονιού Haaki σε τσιμεντοκονία

Τα τραπεζάκια σαλονιού αποτελούν σημαντικό στοιχείο στη διακόσμηση του σαλονιού σας. Με μια εκλεπτυσμένη ποικιλία από τραπέζια σαλονιού στα κατάστηματά μας, σας προσφέρουμε την ευκαιρία να ανανεώσετε τον χώρο σας με στιλ και λειτουργικότητα. 

Τραπεζάκι Laini σε τσιμεντοκονία

Στρογγυλά τραπεζάκια σαλονιού

Τα στρογγυλά τραπεζάκια σαλονιού αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν έναν φιλόξενο χώρο. Η στρογγυλή μορφή προσθέτει μια αίσθηση ομοιογένειας και επιτρέπει την εύκολη κυκλοφορία γύρω του.

Τραπεζάκι Sabbia

Τραπεζάκι Velia σε καρυδιά

Τραπεζάκια Orentano

Τραπεζάκι Cesano

Οβάλ τραπεζάκια σαλονιού

Η κυκλική μορφή σε τραπεζάκια είναι μια γνώριμη παρουσία στο σαλόνι μας αλλά επιλέγοντας ένα οβάλ τραπεζάκι και προσθέτοντας κυρτά στοιχεία στον χώρο σας μπορείτε να παρουσιάσετε μια ξεχωριστή ιδέα διακόσμησης η οποία θα ξαφνιάσει ευχάριστα εσάς και τους επισκέπτες σας.

Τραπεζάκι Sabina

Τραπεζάκι Rona Oval

Minimal τραπεζάκια

Τα minimal τραπεζάκια είναι μια μοντέρνα πρόταση η οποία αποπνέει κομψότητα και απλότητα. Με λιτές γραμμές και σύγχρονο σχεδιασμό, αυτά τα τραπεζάκια αποτελούν ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τελειότητα στην απλότητα.

Τραπεζάκι Marco

Τραπεζάκι Alonzo

Τραπεζάκι Short

Στα καταστήματά μας, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από προσφορές σε τραπεζάκια, που συνδυάζουν ποιότητα και οικονομία. Η ευκαιρία να αποκτήσετε ένα μοντέρνο τραπεζάκι σαλονιού σε ανταγωνιστική τιμή είναι πλέον εδώ.

Μεταλλικά τραπεζάκια σαλονιού

Τα μεταλλικά τραπεζάκια σαλονιού προσδίδουν μια βιομηχανική πινελιά στον χώρο σας. Η συνδυασμένη χρήση μετάλλου και ξύλου δημιουργεί ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που ξεχωρίζει. Εξίσου εντυπωσιακός όμως είναι και ο συνδυασμός μετάλλου με μάρμαρο ή μετάλλου με κρύσταλλο.

Τραπεζάκι Replay

Τραπεζάκι Osvaldo Marble

Τραπεζάκι Cristi

Ξύλινα τραπεζάκια σαλονιού

Ανακαλύψτε τη θηλυκή γοητεία ενός ξύλινου τραπεζιού σαλονιού το οποίο θα ζεστάνει μοναδικά το χώρο σας. Συνδυάζοντάς τον με έναν πλούσιο, αναπαυτικό καναπέ με μεγάλα μαξιλάρια, θα δώσετε μια υπέροχη cozy πνοή στο καθιστικό σας, προσκαλώντας για ατελείωτες ώρες χαλάρωσης.

Τραπεζάκι Elin

Τραπεζάκι Jasper

Τραπεζάκι Ontario

Βοηθητικά τραπεζάκια σαλονιού

Συνήθως όταν σκεφτόμαστε τον χώρο του σαλονιού μας και τα έπιπλα που θα συνοδέψουν έναν γωνιακό καναπέ, αναπόσπαστο κομμάτι της διακόσμής μας είναι ένα τραπεζάκι. Πολλοί ξεχνάνε την διαφορετικότητα που προσφέρει στο χώρο ένα μικρό βοηθητικό τραπεζάκι! Είτε ως συμπληρωματικό σε ένα τραπεζάκι σαλονιού είτε σαν ξεχωριστό στοιχείο, τα βοηθητικά τραπεζάκια σαλονιού προσφέρουν πρακτικές λύσεις για να διακοσμήσετε τον χώρο σας με λειτουργικότητα. Μικρά σε διαστάσεις, αλλά με μεγάλη αξία στην οργάνωση του χώρου σας. Και μην ξεχνάτε: ένα βοηθητικό τραπεζάκι μπορεί να αποτελέσει μια πρωτότυπη ιδέα διακόσμησης στην κρεβατοκάμαρά σας, αντικαθιστώντας την καθιερωμένη λύση των κομοδίνων!

Βοηθητικό τραπεζάκι Bellano

Βοηθητικό τραπεζάκι Cadore

Τραπεζάκι Bole V

Βοηθητικό τραπεζάκι Antelao

Βοηθητικό τραπεζάκι Levante

Tραπεζάκι Stripe

Στο κατάστημά μας, παρέχουμε μοναδικά σχέδια και υψηλής ποιότητας κατασκευές σε μοντέρνα τραπεζάκια σαλονιού, ώστε να βρείτε ακριβώς αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και το στυλ σας.

Επισκεφθείτε τα καταστήματά μας ή εξερευνήστε το website μας για να ανακαλύψετε την πλούσια συλλογή μας. Επενδύστε στην ποιότητα και την κομψότητα για ένα σαλόνι που ξεχωρίζει!

Διάβασε σχετικά