Το Geolivia Villas, βρίσκεται στις Γούρνες, μόλις 6χλμ. από η πόλη του Ηρακλείου. Το Ηράκλειο είναι η μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης, με ιστορία που ξεκινάει από τη Μινωική εποχή και βρίσκεται στην τοποθεσία του αρχαίου Ηρακλείου, επίνειο του θρυλικού ανακτόρου της Κνωσού. Σήμερα ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να πάρει μια γεύση από την λαμπρή εικόνα του παρελθόντος και αν ψάξει λίγο θα εκπλαγεί με τις άγνωστες γωνιές του Ηρακλείου και την ιστορία που κρύβουν από πίσω τους.

Geolivia Villas

Χτισμένο ανάμεσα σε έναν γραφικό ελαιώνα, σε μοντέρνο και minimal design με υλικά σε απόλυτη αρμονία με την αρχιτεκτονική της φύσης, το Geolivia Villas προσφέρει πολυτελείς, ξέγνοιαστες και πανέμορφες διακοπές.

Η διακόσμηση του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού χώρου του, δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο, από την πρώτη ματιά μέχρι την τελευταία στιγμή ενώ για όσους αναζητούν ηρεμία και διαφυγή από το άγχος της καθημερινότητας, προσφέρει ιδιωτικότητα και ησυχία. Ο κήπος και η πισίνα αλλά και οι υπηρεσίες που παρέχονται θα σας κάνουν να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε 5στερο ξενοδοχείο.

Η Μilanode στηρίζοντας την προσπάθεια των ιδιοκτητών για την ολοκλήρωση του Geolivia Villas και έχοντας την εμπειρία αλλά και την αποφασιστικότητα να πρωταγωνιστήσει και στον τομέα του ξενοδοχειακού επίπλου, συνέβαλε δυναμικά στη δημιουργία αυτού του υπέροχου χώρου προτείνοντας για κάθε γωνιά έπιπλα φτιαγμένα με σύγχρονο design, υψηλή αισθητική και ποιοτικά υλικά, όπως μασίφ ξυλεία και τελευταίας τεχνολογίας ειδικά αδιάβροχα υφάσματα.

Καθιστικό στον κήπο

Με χρώματα αρμονικά δεμένα με το περιβάλλον και απλές γεωμετρίες στο σχεδιασμό του, ο γωνιακός καναπές Mango, το τραπεζάκι και οι πολυθρόνες από την ίδια σειρά των outdoor επίπλων, αποτελεί την τέλεια επιλογή για να χαρείτε τις απλές απολαύσεις των διακοπών, όπως ποιοτικός χρόνος με τους αγαπημένους και την οικογένεια σας.

Δίπλα στην πισίνα

Η μεγάλη ιδιωτική πισίνα, είναι ο πρωταγωνιστής που τραβά δικαιολογημένα όλα τα βλέμματα και πλαισιώνεται από έξυπνα και εργονομικά σχεδιασμένα άνετα και απαλά πουφ, όπως τo μοντέλο Piura που αγκαλιάζουν όσους αγαπούν τις βουτιές, τις ατέλειωτες στιγμές παιχνιδιού αλλά και την ξενοιασιά κάτω από το λαμπερό ήλιο της Ελλάδας.

Πουφ Piura

Ώρα για γευστικές απολαύσεις !

Μία μεγάλη τραπεζαρία στην αυλή του σπιτιού με κάθε λογής εδέσματα, με φόντο τον γραφικό ελαιώνα και τον καταγάλανο ουρανό είναι απόλυτα συνυφασμένα με το ελληνικό καλοκαίρι.

Έτσι λοιπόν δεν θα μπορούσε να μην επιλεγεί η μεγάλη ξύλινη τραπεζαρία Palma στον εξωτερικό χώρο της βίλας για να συγκεντρώσει γύρω της όσους θέλουν να απολαύσουν ένα γεύμα με μεγάλη παρέα και να χαρούν την ελευθερία των γευστικών απολαύσεων που χαρίζουν οι διακοπές.

Tραπέζι Palma

Θέα από ψηλά

Από τη βεράντα με την πανοραμική θέα δεν θα μπορούσε να λείπει η σειρά Mare. Καναπές, πολυθρόνες αλλά και τραπεζάκι σε ιδιαίτερες γραμμές, με εργονομία στο σχεδιασμό αλλά και αίσθηση πολυτέλειας, για να απολαύσετε τον καφέ σας ή να διαβάσετε ένα βιβλίο με φόντο τις ομορφιές της φύσης και του ηλιοβασιλέματος.

Πολυτέλεια και θαλπωρή και στον εσωτερικό χώρο

Η εντυπωσιακή εμπειρία συνεχίζεται και στο εσωτερικό του οικήματος. Μοναδικές ανέσεις και θαλπωρή παρέχονται, ξεκινώντας από τον μεγάλο, ολόλευκο γωνιακό καναπέ Bernardo, ο οποίος βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερο αίθριο χώρο με τζαμαρίες αφήνοντας το βλέμμα να περιπλανηθεί στις ομορφιές του τοπίου.

Καναπές γωνία Bernardo

Στο τέλος της μέρας σας περιμένει η θαλπωρή διπλών κρεβατιών, όπως το Amadeo με το ψηλό κεφαλάρι και την ιδιαίτερη γεωμετρία, ενώ το κρεβάτι Iris ντυμένο σε πολυτελή υφάσματα, εναρμονίζεται με τη minimal και ταυτόχρονα σύγχρονη διακόσμηση που κυριαρχεί σε κάθε γωνιά.

Κρεβάτι Iris

Κρεβάτι Amadeo

H Milanode για ακόμη μια φορά με κριτήριο την υψηλή αισθητική, την λειτουργικότητα και την άριστη ποιότητα των υλικών που επιλέγει για τα έπιπλα της, επιχειρεί και επιτυγχάνει να κατακτήσει εκτός από το χώρο του οικιακού επίπλου και τον πολύ απαιτητικό χώρο του Outdoor επίπλου.

Διάβασε σχετικά