Ευρύτερα γνωστή για το σχεδιασμό λαμπερών νυφικών που προορίζονται για γάμους των ονείρων, η διάσημη σχεδιάστρια Vera Wang, αγόρασε ένα υπέροχο σπίτι στο Beverly Hills.

Η πολυτελής αυτή κατοικία, διαθέτει σύγχρονη διακόσμηση, φωτιστικά και έπιπλα από διάσημους ιταλικούς οίκους, ενώ αποτελεί μία από τις πιο ακριβές κατοικίες του Beverly Hills. Συγκεκριμένα η Vera Wang, την αγόρασε σύμφωνα με πληροφορίες για περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια.

Το σπουδαίο απόκτημα της σχεδιάστριας με θέα το Λος Άντζελες, είναι σχεδόν εξ’ ολοκλήρου γυάλινο, επιτρέποντας έτσι απεριόριστη θέα σε ολόκληρη την πόλη και στον Ειρηνικό Ωκεανό από κάθε σχεδόν δωμάτιο. Παρά τους “ανύπαρκτους” τοίχους, το σπίτι δεν χάνει σε ιδιωτικότητα, αφού το σημείο που βρίσκεται, είναι πολύ καλά προστατευμένο από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Τέσσερις κρεβατοκάμαρες, τέσσερα μπάνια, ευρύχωρο καθιστικό και ένα home cinema δωμάτιο, ικανό να φιλοξενήσει στις προβολές του, τουλάχιστον 30 άτομα.

Το ανεκτίμητης αξίας όμως χαρακτηριστικό της κατοικίας αυτής, είναι η υπέροχη βεράντα με πισίνα, που προσφέρει απεριόριστη θέα στο LA και τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Διάβασε σχετικά